Početna Ado, može Mastercardom?
Ado, može Mastercardom?
Ekskluzivno sa Univerzijade u Beogradu PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Ado, može Mastercardom?
Autor Saša Selmanović   
Petak, 03 Srpnja 2009 11:18
Hrvatska – Srbija     8: 11  (0:3, 0:1, 7:5, 1:2)

    Kao član Hrvatskog sveučilišnog športskog saveza imam priliku par dana biti na 25. Univerzijadi. Hrvatski vaterpolo predstavlja ekipa, naravno studenata, ali u ne baš dojmljivom sastavu. Prvi dan programa na Banjici donio je odmah derbi sa Srbima koji također igraju u manje poznatom sastavu.

    Budući da na utakmici nije bio niti jedan novinar iz Hrvatske (sramota, Univerzijada ipak slovi kao najznačajnije svjetsko natjecanje u različitim sportovima nakon Olimpijskih igara...) imate ekskluzivu samo za dance.hr
Posljednja izmjena Nedjelja, 05 Srpnja 2009 19:36
Opširnije...
 
PRAVILA VATERPOLA PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 4.67 od 5)
Ado, može Mastercardom?
Autor Saša Selmanović   
Nedjelja, 28 Lipnja 2009 19:16
    Nervira li vas kad se u nogometu igrač vodeće momčadi previja na travnjaku pet dana na nepostojeći faul ili da se praktički stigneš otuširat dok golman namješta loptu za ispucavanje, a kad se vrše izmjene??!...dok se on prošeta s druge strane, usput čestita sucu i pokojem igraču, pa preda kapetansku traku, pozdravi s publikom, izljubi s igračem koji ga mijenja.... (inače 4. sudac je prezauzet da ga opterete odgovornošću i o letećim izmjenama ??) Uvijek sam se pitao zar nije vrijeme da se neka pravila mijenjaju?
Posljednja izmjena Subota, 04 Srpnja 2009 17:27
Opširnije...
 
KRIZA IDENTITETA... PDF Ispis
(13 ocjena, prosjek: 4.38 od 5)
Ado, može Mastercardom?
Autor Saša Selmanović   
Srijeda, 27 Svibnja 2009 08:26
    Prije neki dan mi se prijatelj nahvalio kako je, ubacivši svoje ime u google, pronašao bogatu svojtu u Kaliforniji, vlasnika vinograda i što ti ja znam čega još... Kaže da će stupit u kontakt, pa se možda „rođak“ smiluje sirotinji s kojim milijunom.
    Kažem mu svaka čast, te da žalim što na svijetu ne postoje dva Saše Selmanovića.
Mislim se...ima draži bit jedini na svijetu, unikat... ali jebeš unikat kad imaš plaćat kredit, pa sutradan, kurioziteta radi, ukucam svoje ime.
Posljednja izmjena Ponedjeljak, 01 Lipnja 2009 12:53
Opširnije...