Početna Dančarske igre Jug Bašica prvak u Hororu
Jug Bašica prvak u Hororu PDF Ispis
(13 ocjena, prosjek: 2.85 od 5)
Dančarske igre
Autor Mark   
Subota, 30 Srpnja 2011 12:04

Došao je i taj petak kad se igra najmasovnija kartaška igra na Dančama - Horor. A počelo je kao što i sve počinje: neki su došli uru prije i stalno pitali kad će, neki su došli zadnji sekund ,a neki su bili iznenađeni ko što njih nitko nije zvao, a oni su tu - u moru! Na kraju je prebrojano 40 igrača i podijeljeno na 8 stolova.


I kako to postaje pravilo: prvo kolo pomor velikana. Lanjski prvak Buco je prošo dalje, ali tko sve nije nećemo sad nabrajat. Prošla su po dva najbolja i 16 igrača su napravili 3 stola: 2 po 5 i 1 od 6.

 


Prošli su: Buco, Simo, Jugo, Andrija, ŽV, Đivo Vidović, Boško Vlahinić, Tito, Bojan, Milić, Miljanić, Rade, Pop, Joško Didović, Ruso i Šimun.


Od tih 16 za finalnom trpezom je bilo mjesta samo za 6 a ugurali su se: Tito, Buco, Andrija, Boško, Bojan i Jugo, i onda počinje horor i zahvala prvo Titu pa Bucu.
Najavljeno je bilo kako kad ostanu 3 prvak je onaj s najmanje ponata, ali javlja se glas mudrosti i tumač drevnih druidskih pravila i objašnjava kako je horor u 3 poezija, i uz blagoslov igrača bi tako, znači utroje s kartom pod smokvom trebalo se jednom zahvalit.
Sreća je ta što Jugo koji bi po najavljenom bio prvak, u tri je isto ispo prvak.
Čestitamo!

 

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 08 Kolovoza 2011 12:47
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo