Početna Dančarske igre Sumrak velikana
Sumrak velikana PDF Ispis
(7 ocjena, prosjek: 4.43 od 5)
Dančarske igre
Autor Mark   
Utorak, 31 Srpnja 2012 09:42

Tako česta poštapalica doktora dobila je svoj dan i na nogometu.

Prvo su u 18:30 Milferi odradili Berdovu. Nije se tako činilo na početku iako su se igrači Berdove dobro zagrijali; Miletić s dva gola je pokrenuo Berdovu ali Milferi su uvijek bili tu negdje, na gol zaostatka, dok nisu super golom Joška Đilovića izjednačili na 3:3. Berdova ima sve manje a Milferi sve više šansi i svoje šanse pretvaraju u dva gola i pobjedu od 5:3.

 


U 19 sati prošlogodišnji finalisti Družina od Vješala su dočekali Tradicionalno neugodne Lea i Vicka. Utakmica tvda, bez golova, ali s puno savjeta s klupe. Neugodnjaci brži, pokretniji, Družina postavljena i čeka grešku. 30 minuta nije bilo gola i onda se pošlo po zlatni gol; 12 minuta se čekao i jedno nespretno postavljanje obrane Družine koristi Leo i šalje Družinu na popravni.

Treća utakmica u 19:30 je izvela prvake pod imenom novog režima, diktatora Assada, a uvijek jaka Barutana je bila s druge strane. Prvaci su poveli golom Oskara u 11-toj minuti i to je bilo to od njih. Od tada je postojala samo jedna momčad na terenu i nakon 20-tog minuta je bilo samo pitanje razlike. Matko krasnom petom izjednačuje, Petar dovodi Barutanu u vodstvo, a Katičići (Matko i Tonći) postavljaju konačan rezultat
5:1 za Barutanu.

Da je tko držao kladionicu taj dan mogao je kupiti betulu, jer koeficijenti na pobjednike bi bili ogromni.

Kliknite za pregled!

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

 

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 06 Kolovoza 2012 12:44
 

Komentari

avatar dančar
0
 
 
Nikad bolje slike uz neki članak na danče.hr-u, svaka čast autoru.
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo