Početna Dančarske igre Adio režimu
Adio režimu PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Dančarske igre
Autor Mark   
Četvrtak, 09 Kolovoza 2012 10:16

 

U utorak su se igrale dvije utakmice tako da je početak u normalnih 7 ura razveselio ležače po taraci. Prvo su Tradicionalno neugodni pokušali pasivnim otporom pobijediti Milfere. Taktika je bila uvjetovana bojevim stanjem ekipe: Tomiću poplati ne postoje a Leo je u febri. A kako drugačije objasnit Leov volej i golčinu gotovo preko cijelog terena u 9-toj minuti. Milfere to nije omelo nego i dalje napadaju i Butigan na pola utakmice izjednačuje. Nastavljena je dominacija Milfera s povremenim pokušajem Tradicionalista, ali 5 minuta prije kraja Romano daje gol s kojim završava susret.

 

Tradicionalno neugodni:Milferi=1:2

1:0 '9 Leo
1:1 '15 Butigan
1:2 '25 Sokol

 

U 7 ipo repriza: Barutana:Assadovi sokolovi. Barutana već u prvoj minuti Matkovim golom vodi, ali Oskar za 5 minuta golčinom izjednačava. Ceta za koji minut daje Barutani prednost, ali neumorni Oskar opet za 5 minuta izjednačava. Ali režim se umorio, lopta je s mrljama krvi ličila na buba maru te Tonći Katičić s dva gola okončava utakmicu. Ovo je drugi poraz prvaka i njihov oproštaj, ali bar smo se nagledali Miša za razliku od lani.

Assadovi sokolovi:Barutana=2:4

0:1 '1 Matko
1:1 '6 Oskar
1:2 '10 Ceta
2:2 '16 Oskar
2:3 '19 Tonći
2:4 '28 Tonći

Molim igrače ekipa koje još sudjeluju u turniru maksimalno se prilagoditi rasporedu odigravanja preostalih utakmica jer s obzirom kako je finale u subotu nije moguće puno izlaziti u susret.

 

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 13 Kolovoza 2012 11:56
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo