Početna Ekipe Velika riva Doli u 2010. godini
Velika riva Doli u 2010. godini PDF Ispis
(14 ocjena, prosjek: 3.07 od 5)
Ekipe
Autor Erazmo   
Subota, 10 Srpnja 2010 21:47
    
     Ekipa Velike rive nastupa u sljedećem sastavu:
1.    Nikša Radinković
2.    Mario Beg
3.    Hrvoje Lončarica
4.    Maro Konjuh
5.    Antonio Lončarica
6.    Antun Mage
7.    Paulo Mage
8.    Željko Plavša
9.    Ivica Radinković
10.    Nikola Đurić
11.    Matko Konjuh
12.    Damir Mage
13.    Ivo Roko
14.    Periša Konjuh
15.    Nikša Mišeta
16.    Mato Mojaš
17.    Mateo Brbora
18.    Petar Mage
     Što reći o očekivanjima za ovu godinu?? Hmmm, ne puno jer ni ona sama nisu velika. Mudro. Kako su me Vlašić i McEnroe iznenadili sa izvlačenjem sada već znam parove tako da mogu potvrditi da je jedna želja uslišana, a to je da je tzv. Sovrnja ponovno!!!!! U istom dijelu ždrijeba pa mi to miriše na novi među-rasno-religijsko-političko-seksualnoorijentacijski sukob. Naše rivalstvo je opjevano. Možda još nije, ali će biti.
     Sljedeća, ujedno i posljednja želja koju smo imali uoči ovogodišnje Divlje lige je da nam ne sudi Zambata. Kako vidim, s nama u skupini D nema nitko sa Danča pa mislim, držim, vjerujem, nadam se da smo time prošli lišo, u vidu dam nam spomenuti arbitar neće pomrsiti planove prozirnim navlačenjem za domaću ekipu te samo njemu znanim tumačenjem pravila vaterpolo igre jednim zamahom ruke uništiti snove o osvajanju Divlje lige jednoj mladoj i perspektivnoj ekipi.
     Toliko.

     E da, par protokolarnih.. Nekima starima, isluženima smo se zahvalili na njihovom obolu u stvaranju ekipe, a time su, odnosno bit će predstavljena neka nova, mlada imena. Doli do Pekinga!!! Ekipa nije odradila nikakve bazične pripreme. Navijači jesu. Popularne KITOPSINE još od prošlog ljeta žestoko pjevaju:
SAMO JEDNU ŽELJU IMAM
MOJ ŽIVOTE LUDI,
DA MI TURČIN OPET DOĐE
SAM¨ DA ZAMBATA NE SUDI…
Posljednja izmjena Četvrtak, 15 Srpnja 2010 00:08
 

Komentari

avatar Joshua
0
 
 
hahahahha...
očekujemo odgovor Megapopularnog Zambate :)))
avatar davy
+1
 
 
Čujem da i Sovrnja oštri zube i jedva čeka derbi u drugome kolu, a i transferi (ponude) pršte na sve strane. Nego Erazmo, je li počela organizacija memorijalnog turnira Doli 2010, skuplja li se ekipa za bacit suca u more?
avatar erazmo
+1
 
 
a u memoriji na koga bi bio ili bi trebao biti??
avatar davy
0
 
 
To je diskreciono pravo organizatora da određiva. Glupo bi bilo nazvati ga tradicionalni, kada je dosad održan samo jedan, a ni međunarodni mu ne stoji, kada nije pozvan nitko iz Neuma ili sl.. Sve u svemu palo mi na pamet memorijalni da ljepše zvuči. Nego što govori organizacijski odbor, hoćemo li vidjeti i drugo izdanje turnira? Unatoč sitnijim incidentima, prošlogodišnje izdanje dobilo je izrazito pozitivne komentare, pa bi bilo šteta ne nastaviti istim putem
avatar erazmo
+1
 
 
Ok zvat ćemo ga onda Memorijalni turnir Ivo Sanader i održat će se 14.08.2010. na KIT-u popularnom kupalištu ispo tvornice.
Generalni sponzor TKD - Tvornica komjutera Doli.
avatar Hrvoje
+1
 
 
Tooooo! 14.8., znaci mi sto idemo za zg u nedjelju mozemo nesto i popit i pojest za razliku od prosle godine! Svaka cast erazmo, u znak hvale dobit cemo vas samo 1 razlike u Divljoj ligi ako se opet sretnemo
avatar b/a
+1
 
 
tekst, a pogotovo pjesmica fenomenalni... ali od veeelikog erazma nisam ništa drugo ni očekivo.

već drugo kolo je mogući susret doljana sa tzv. doljanima i to na dančama... to se ne smije propustit
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo