Artanis je napisao/la:b/a je napisao/la:vidim da po rasporedu ostatka kvalifikacija niti jedna utakmica neće bit odigrana na dančama. možda bi neko ko je u boljim odnosima s gosparom organizatorom mogo potegnut pitanje u čemu je problem.
ako spomene da nema love za brod neka mu se objasni da su uvijeti za suđenje podjednako loši i na copi pa se sudi s kopna. a i valjda ima za barku posudit, pa neka se iz barke sudi. ili ćemo mu mi osigurat barku.
Da upravo je to bio razlog kad sam pitao zasto se ne igra na dancama.Izgleda da se nece igrat ni u sulica zbog istog a sudac ce suditi s kraja i na porporeli i u stikovici.
Provokator je napisao/la:Stvarno sramota da ne mogu apdejtirat stranicu od Divlje lige vec 4 dana...mozda da im posuditi koje od vasih web bozanstava?
pixy je napisao/la:Ja dolazim, a komentatorsku poziciju zauzimam jedino ako me Đerek ne preduhitri
Provokator je napisao/la:2 plava...
Provokator je napisao/la:DHMZ je reko 17 jucer, a sinoc nije puhalo a vanka je vruce pa bice ugrijalo. DHMZ je ujutro reko 21,a sad je vec na 22![]()
Nisam osjetljiv,ali nisam ni lud....cuj na 17 ic u more treniratA tebi komplexasu je pametnije.....
goran je napisao/la:Ja mislim da bi trebali uzet Sutica za pomocnog trenera Spilje. Ja neznam hocu li moc stic na sve utakmice. Druga je opcija da vas Zambata trenira.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.