Početna Glavni turnir Novi rekord Turčina!
Novi rekord Turčina! PDF Ispis
(9 ocjena, prosjek: 4.11 od 5)
Glavni turnir
Autor administrator   
Nedjelja, 31 Srpnja 2011 23:58

 

Prošle godine Turčin je počeo zabijati više od gola po utakmici glavnom turniru. Tako je u prvom kolu protiv Cope dao 3, u drugom protiv PenaRele 4, a u trećem protiv Puntižele 5 golova. Ove sezone niz se nastavlja, čak je broj 6 preskočen i odma se krenulo sa rekordnih 7 golova i to ni manje ni više nego ekipi koja posljednje 3 godine dominira Divljom ligom, a i ove godine se svi svrstavaju na sam vrh liste favorita, dakle protiv Solituda.


Ako se i dalje nastavi uzlaznom putanjom uskoro bi mogao pasti prvi povjesni bod. Vrlo često se do sada pisalo o obrani Turčina, te granitna, te ovakva, te onakva, te opet samo 3 primljena gola, itd... pa da ne dosađujemo ovaj put nećemo o obrani.

 


Sastav je bio okrnjen, Josh je jedrio u Cavtatu, Božone partijo na Sarajevo film meetingu, Marole je tek stigo iz Zagreba i zaboravio gdje je Šulić, a i Škurla se ozlijedio i nije mogao igrati drugi dio utakmice. Do tada je zabio 2 gola, a ne kako krivo piše u služenom zapisniku (ili je novinarka dubrovačkog krivo prepisala, ali tipujemo na prvu opciju).
Izdvojili bi Brenu kao vjerojatno najstarijeg igrača ikad koji je postigao gol u Divljoj ligi.

Sudio je Mage, zapisničar je bio Portolan, a atomski sat Smokvina.
Turčin Danče: Bile, Pavle 1, Žeks, b/a  1, Mark 1, Škurla 2(1), Benito 1, Đivo, Maro, Ogs, Brena 1. Trener: Zambata. Taktičar: rg.

Golove igrača Solituda nećemo navoditi jer sumnjamo da je i kod njihovih brojeva zapisničar često griješio jer je na razglas znao reći da je Jerko Šandić isključen kad bi ga Jere zavalio, ili da je Đivo zabio kad bi Solitudo (valjda isto osmica) davao golove.

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 08 Kolovoza 2011 01:20
 

Komentari

avatar DK
+1
 
 
Znaci neki pripadnici prekogranicnih naroda biraju utakmice
avatar Debeli Kaka
0
 
 
Sve pohvale benicu na izvedbi, dribling za pamcenje i jos da je uso sut a la zex gdje bi mu bio kraj
avatar zambata
0
 
 
škurla je ozlijeđen, da nije u glavu;-)? Ipak, najdojam đivov okret i možebitni gol!
avatar dančar
0
 
 
Bravo Brena!
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo