Početna Glavni turnir Montovjerna bolja od Palacea
Montovjerna bolja od Palacea PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 4.00 od 5)
Glavni turnir
Autor administrator   
Srijeda, 18 Srpnja 2012 01:41

Danas je bio na rasporedu četvrtfinalni dan u kojoj je grupa A bila bolja od grupe B. Nakon što je Špilja kao A1 slavila u reprizi lanjskog finala, Montovjerna je kao A2 bila bolja od pobjednika grupe B Palacea. Bila je to neizvjesna, tvrda i utakmica sa puno borbe, udaranja, odgurivanja, potezanja, čak i čupanja za kosu. Podvodne kamere otkrile bi još puno toga.

 

Utakmica je ponudila maksimalnu neizvjesnost do posljednje minute kada je Bačić drugim golom postavio konačnih 5:3. U svakoj četvrtini padala su po dva gola. Prve tri su završavala sa 1:1, posljednja 2:0 za Montu. Svaki put su narančasti vodili.

Palace je ekipa koja pobjeđuje odličnom obranom. Sjekavica je i ove godine, a i danas odličan, skinuo je cijeli niz teških lopti. Možda su mogli igrati i nešto pliću zonu s obzirom na njegovu kvalitetu, ali Bender i Tolić su uspijevali uzimati pozicije na točno 2 metra pa je zato obrana bila prisiljena ostavljati više prostora oko sidruna. Prvi gol je zabio Marga sa igračem više sa stative, a izjednačio je Babić odličnim udarcem na zonu.

Marga je često ulazio kao drugi sidrun i onda na se svoj uobičajeni način, odgurivanjima, oslobađao prije dodavanja iz vanjske linije. Jednom je na taj način zabio u drugoj četvrtini. Izjednačio je Rašica. U trećoj četvrtini kontra Milata koji pomalo čudnim udarcem zabija za 3:2. Trebalo je puno umijeća za svladati Sjekavicu i iz takvih situacija, jer mu je prethodnu obranio kada je ostao sam ispred gola nakon što je izborio igrača više prodavši „kesicu“ nekome od igrača Palacea. Izjednačio je Vuksanović sa 2 igrača više. Bilo je prilika, posebice u toj trećoj četvrtini da Palace preuzme rezultat u svoju korist. Posebice je bila dobra situacija kada je Pero Sjekavica sa 4 metra prebacio cijeli gol. A i Rašica je u jednom periodu imao 3 -4 loša udarca, od čega najmanje 2 sa igračem više. U posljednjoj četvrtini 2 gola Bačića, drugi na samom kraju utakmice.

Suđenje nije bilo tako dobro kao u prvoj utakmici, ali iz već spomenutih razloga. Palaceu koji nema nekog teškaša na dva metra već tu poziciju pokriva Puh, a niti na beku osim Pera Sjekavice taj način igre nije baš odgovarao. Bili su i hendikepirani neigranjem Zonića koji je presjedao cijelu utakmicu na klupi. Spomenimo za kraj i brzopletost voditelja Dabelića koji je zvao time out u prvom poluvremenu dok je njegova ekipa imala kontru. S druge strane, osim Ture, u stožeru Montovjerne pojavio je i Suha. Za njih je Mladen Vuličević presjedao na klupi cijelu utakmicu.

 

Četvrtfinale Divlje lige 2012

(B1) Palace – Montovjerna (A2)      3:5 (1:1, 1:1, 1:1, 0:2)

Bellevue

sudac: Neno Periš

Palace: Tomo Sjekavica, Ivan Bilić, Đino Radić, Marijo Rašica 1, Pero Sjekavica, Toni Pavlić, Danijel Zonić, Jadran Bijelić, Haris Zelentrović, Tomislav Vuksanović 1, Ognjen Dabelić, Ivan Hrnić, Hrvoje Puh, Ervin Babić 1. Voditelj: Ognjen Dabelić.

Montovjerna: Đuro Šturica, Mladen Vuličević, Matej Vuličević, Ivica Ruščić, Tomislav Bačić 2, Krešimir Vuletić, Antonio Milat 1, Robert Bender, Željko Margaretić 2, Branko Čučić, Roko Tolić, Miho Bobić, Igor Muhoberac, Ante Penović. Voditelji: Suha i Tura.

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 23 Srpnja 2012 03:14
 

Komentari

avatar dbk
0
 
 
Ne piše se Palace nego Pallace.
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo