Početna Glavni turnir Samo Montovjerna nova
Samo Montovjerna nova PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Glavni turnir
Autor administrator   
Četvrtak, 19 Srpnja 2012 00:41

Danas su odigrana druga dva četvrtfinala. Prije utakmice smo prognozirali prolaz Penatura i Solituda, i eto pogodili smo. Stoga su polufinalni parovi u petak na Dančama:

1645 Špilja '94 Danče - Solitudo

1745 Penatur - Montovjerna

 

Vidimo da je od 4 pobjednika skupina samo Špilja prošla u polufinale, a u odnosu na lanjska polufinala sve je isto osim što Penatur umjesto Kamena malog ima za protivnika Montovjernu koji su kao i Cavtaćani lani krenuli iz kvalifikacija.

 

 

Penatur i Elita su otvorili dan. Utakmica je imala tako spor tempo da je nije bilo ugodno gledati. U obje ekipe se skupilo i godina i kilograma, igralo se na najdužem terenu tako da je to bilo očekivano. Elita je odlično otvorila utakmicu i povela sa 2:0. Ubrzo su sve prosuli na prilično glup način. Prvo su imali igrača više u obrani, ali lopta je pala na 2 m, i Agatić nepotrebno pravi četverac jer je Lujo bio odmah do sidruna. Zatim na srednjem Rizzi diže loptu bez faula, dok su to skontali Elitaši na drugoj strani je bila kontra 4 na 2 koju je realizirao Rizzi. Zatim nova greška, ponovno gube loptu na vanjskim pozicijama i Klečak je kao "Indijanac" ostao sam ispred gola, ali puca neozbiljno i pogađa Boroja u glavu.

U nastavku utakmice Penatur uspijeva doći u vodstvo 4:3 koje su uspjeli održati u zadnjoj četvrtini koja je završila bez golova.

Sve u svemu bila je to izjednačena utakmica u kojoj je Penatur bolje iskoristio greške protivnika. Suđenje je bilo dobro i nije utjecalo na konačan rezultat.

 

U drugoj utakmici je bio puno jači tempo, ali je bilo manje neizvjesnosti. Villa Banac je simpatična mlada ekipa koja puno podsjeća na Špilju iz 2000. i 2001. g. Na početku su se držali, ali Solitudo je usprkos dvije katastrofalne reakcije golmana Ivanovića poveo sa ogromnih 6:2. Ivanović je prvo izašao sa gola i isplivao na jedno 10 metara i naravno primio gol. Drugi put je sam sebi dao gol nakon slabog šuta igrača Ville Banac. Igra Ville Banac se temelji na puno kontri, ali Solitudo je predobra i preiskusna ekipa da to ne bi znala spriječiti. Kako je utakmica išla kraju tako je Solitudo padao fizički, a Villa Banac je kontranapadima došla do dosta dobrih prilika, ali nažalost dosta su i promašivali. Prava šteta što su se prekasno odlučili za presing po cijelom terenu jer su tim načinom igre najlakše dolazili do kontranapada i prilika za gol. Primili su par golova sa vanjskih pozicija (Radić, Marković), a događale su im se i gluposti kada je Kristić ušao u 2 metra, a njegov čuvar se bunio sucu da svira kontrafaul, sudac nije svirao ništa, a ovaj se i dalje bunio te dopustio Kristiću da lagano da gol. Pred kraj utakmice na - 2 Bašica je dobio odličnu loptu od Kneževića na stativu i umjesto da je odmah spremi u gol on je išao filozofirati tako da su mu skinuli loptu sa ruke.

Očekivana pobjeda Solituda iako su neki ovo proglasili finalom prije finala?!? Što se tiče suđenja i u ovoj utakmici je bilo korektno.

 

sa divljaliga.hr preuzimamo:

(C1) Elita - Penatur (D2)    3:4 (2:0, 1:2, 0:2, 0:0)

ELITA: Miro Boroje, Božo Lujo, Maro Šimunović, Marko Kortizija, Jakša Matušić, Miho Klaić, Ante Režić (1), Nikola Matana, Mato Krile, Maro Roko (2), Maro Šutalo, Boris Agatić, Pero Memed.

PENATUR: Bartul Vukojević, Davor Rilović, Milo Leoni, Miran Bilić, Marko Garvan, Siniša Brajević, Mijo Klečak (1), Dinko Rizzi (2), Vjeko Čižek, Hrvoje Spremić, Marko Radišić.

 

(C2) Solitudo - Villa Banac (D1)     7:4 (1:1, 3:1, 2:0, 1:2)

SOLITUDO: Antonio Ivanović, Nikša Karač (1), Ivo Besjedica, Vlaho Primorac, Piter Radić (3), Dado Marković (1), Davor Kristić (1), Bruno Pavleković, Josip Šandić, Jerko Šandić (1), Dubravko Pavlović, Orsat Pavlović, Toni Lulić. Voditelj: Pavo Marković.

VILLA BANAC: Nikola Zlošilo, Nikša Crnčević (1), Ivan Knežević, Ivica Crnčević, Ivica Zec, Juraj Potrebica, Maro Fjorović, Toni Bašica (2), Aldo Čampara, Nino Pavlović (1), Maroje Bupić, Boris Fjorović. Voditelj: Đivo Buconić.

 

Obje utakmice sudio je Neno Periš.

Posljednja izmjena Nedjelja, 29 Srpnja 2012 15:31
 

Komentari

avatar b/a
0
 
 
moram prokomentirat ovo s finalom prije finala. kao što dotični novinar običava privatizirati medij kroz svoje fiksacije (u cilju kojih mu ni laganje nije nesvojstveno), svođenje argumentiranih rasprava na osobne sukobe, tako i u ovom slučaju imamo privatizaciju medija pa ekipu koju mu vodi brat proglašava za jednog od dva favorita ovogdišnje divlje lige.

inače kad ne piše pod utjecajem bilo negativnih, bilo pozitivnih emocija koje ga očito zasljepljuju, i nije tako loš novinar za hrvatske prilike. pogotovo uzevši mu za ogromni hendikep potencijalnog uzora u sportskom novinarstvu u vidu vlastitog oca.
avatar dančar
0
 
 
"hendikep otac" mu se pokazao kao veliki plus prilikom zapošljavanju u SN-u (privatna firma pa može uzet koga žele) i na du. radiju (javni servis pa ne sumnjam da je bio najbolji kandidat na natječaju za posao, lof)
avatar Nijevenka Beč'ć
0
 
 
Mozda je bio najveci kandidat na natjecaju :)
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo