Početna Glavni turnir Turčin se oprostio porazom od još jedne sezone
Turčin se oprostio porazom od još jedne sezone PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 3.67 od 5)
Glavni turnir
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 10 Kolovoza 2015 23:52

 

 

Zadnju službenu, tj. divljeligašku utakmicu ove sezone Turčin je odigrao u Platu. Igrali smo protiv Lozice i izgubili 7:6. A bivši sidrun Turčina, Božone je igrao kontra nas što je izazvalo veliko zanimanje uoči ove utakmice.

 

Osim toga dogodilo se i to, Veliki Z, poznat i kao Zambata zaigrao je za Turčina. Nakon 3 dana teških pregovora, često na granici dobrog ukusa, Presidente je osigurao još jedno veliko ime. Uoči sezone obećao je riješiti deficitarnu poziciju sidruna sa spektakularnim pojačanjem, ali Zambata je donio nevjerojatnu dozu karizme i pompe u ionako medijsku najpraćeniju momčad.

 

 

Krenuli smo desetkovani. Naravno i dalje nema Ogsa, Bileta, Pavleta, Marka, Matetea, Pepeta, Điva, Mara, Žeksa, Josha, a još k tome na gužvovitoj magistrali nakon kasnog odlaska s posla zapeli su Bani i Vuletić. Misla se vratio na gol, bili su tu i Škurlone junior, Stijepo, b/a, Munja na posudbi iz Danchestera, Bena, Vlaho i naravno Zambi kao DV. Igrali smo strpljivo, Braco se vratio na klupu. Primili smo gol od Buconića, nismo iskoristili neke naše šanse, ali bili smo ipak lošija momčad u prvoj četvrtini. Onda uskaču Bani i Vuletić i sve se mijenja. Imali smo kontru za 1:1, ali Misla krivo baca loptu pa je 0:2. S ovim rezultatom se mijenjaju strane na poluvremenu iako smo u toj drugoj četvrtini imali cijeli niz izrađenih situacija.

 

U trećem kolu nakon jako lošeg suca Slavena Sivčevića iz Splita (za utjehu ostaje činjenica je to on bio enormni napredak u odnosu na Bojčića kojega smo morali trpiti lani i čini mi se preklani) stigao je Marko Matijević iz Zagreba. Kako i dolikuje sucu koji sudi Jadransku ligu lakoćom je odsudio naše usporene i znatno nekvalitetnije poteze i zahvate od onih koje inače prosuđuje (a i utakmica je bila iznimno korektna). Odlično suđenje. Nije bilo kompenziranja stoga i jesmo imali dosta više prilika s igračem više. Bani i Vuletić su stalno ulazili s krila u dva i lakoćom zarađivali izbačaje kad bi maknuli Miljanovića s beka. Potrebice kao prvog beka nije bilo na utakmici.

S druge strane b/a je lakoćom čuvao Božonea koji je možda imao malo previše respekta prema bivšem treneru  Wink. A kad je netko drugi bio na njemu igrali smo zonu. Jedine probleme zadavao nam je Đivo Buconić sa svojim ulascima točnije proplivavanjima i na taj način smo najčešće dobivali izbačaje. A ako bi se odmaknuli od njega onda je pogađao na zonu. 3 gola.

Međutim, Turčin je gro tih igrača više promašio. Neke i nebulozo odigrao. Ali u globalu smo imali igru, izradili bi dobre situacije, a onda bi promašivali zicere. b/a je promašio i kontru, točnije Džakula brani. Vlaho je već standardno promašio s lijevog krila. Vuletić je zabio 4 gola. Posebno atraktivan bio je onaj za 5:5, točnije akcija dva brzinska dodavanja, prvo dubinsko, pa povratno b/a i Bani za samog Vuletića. Malonogometna akcija u vaterpolu! Stigli smo u egal, ali nikako iz tih brojnih prilika nismo uspijevali i povesti. Na kraju, Jokić ljevicom dva puta pogađa za 5:6 (igrač više) i 6:7 (polukontra) što je bilo dovoljno Lozici da sačuva pobjedu koju smo toliko žarko željeli.

 

Sezonu možemo proglasiti poluusjpešnom, nismo zadovoljni nastupom u Glavnom turniru, ali bili smo značajno oslabljeni neigranjem cijelog niza igrača. Poluuspjeh donosi najveća pobjeda Turčina u povijesti protiv Kokota u prvom kolu kvalifikacija. Uz vodstvo i dominaciju kroz cijelu utakmicu. A ta momčad je nešto kasnije pobijedila Špilju te ušla u polufinale Divlje lige.

 

Glavni turnir, skupina A, 3. kolo

Turčin Danče – Lozica                    6:7 (0:1, 0:1, 4:3, 2:2)

Plat

sudac: Marko Matijević (Zagreb)

Turčin: -, Vlaho, Bena 1, b/a, Stijepo, Škurlone junior 1, Munja, Vid, Brena, Vuletić 4, Bani, Zambata, Misla, -. Trener: Braco.

Lozica: Ivan Džakula, Božidar Novak, Vlatko Pavlović, Đivo Buconić 3, Toni Glavor, Nikola Mozara, Danijel Jokić 2, Nikša Crnčević 1, Srđan Jovančević, Niko Gleđ, Paolo Miljanović 1, Mihael Vidojević, Damir Bender, Damir Onofri.

 

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

 

Pogledajte kako je sve izgledalo iz sve mirnije i mirnije Zekove kamere:

 

Prvi dio:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

Drugi dio:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Posljednja izmjena Utorak, 11 Kolovoza 2015 14:27
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo