Početna Glavni turnir Turčin se sa zvukom sirene spasio od kompleksaštva
Turčin se sa zvukom sirene spasio od kompleksaštva PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Glavni turnir
Autor administrator   
Ponedjeljak, 25 Srpnja 2016 16:42

 

Prije dvije godine na istom plivalištu Turčin je igrao utakmicu sa Elafitima za prolaz u četvrtfinale. Na kraju je nakon drame ispao nakon četveraca. Dvije godine kasnije sve je isto. Opet drama, opet poraz na četverce. Atletico Madrid.

 

 

Danas protivnik niti u jednom trenutku nije vodio, voda na mlin Turaka je dosla trećim isključenjem Eleza u trećoj četvtini, Turčin je igrao bolje ali podbacila je realizacija. Imao je i Orašac promašaja, ali to su većinom bile akcije 3 na 4, 4 na 5 i slično dok je Turčin promašio 5-6 "mrtvaca" sa igračima potpuno samim ispred golmana. Usprkos brojnim promašajima bili smo bliže pobjedi, i samo je milimetar dijelio Turčin od pobjede tj. propasti i potonuća u kompleksaštvo. Ali na nesreću/sreću Turčina na samom kraju sa ukazao prorok Zambata i spasio Turčin od potonuća. Naime nakon posljednjeg sučevog zvižduka je dobio isključenje sa pravom zamjene što je značilo da četverce moraju braniti Marole i b/a.

Izdvojimo kada mu je sudac rekao "Ti ćeš me učiti što sam trebao suditi". Zambata: "Da ja ću te učiti i ja imam položeno za suca." Nakon 6 uspješnih četveraca prvo ime utakmice Nikola Zlošilo brani četverac Peru i Turčin dramatično ispada iz daljneg natjecanja. Mislim da će se svi akteri sloziti da je ovo bila izuzetno zanimljiva i zabavna utakmica.

Ima li tuge zbog ispadanja ? Da.  Ispadanje znači da se dogodine opet igraju kvalifikacije? Odlično.

Turčin ide dalje

 

 

Turčin Danče – Crvene stijene Orašac     8:9 (5:5) (2:1, 0:1, 2:1, 1:2 – 3:4)


Plat

Sudac: Marko Matijević (Zagreb)
Orašac: Nikola Zlošilo, Antonio Elez, Mislav Gašpar, Željko Bjelobaba, Toni Peraić, Ivan Ljubimir 2, Mauro Kolobarić 1, Jakov Buratović, Marko Lučić, Josip Zlošilo, Andro Vidojević, Lukša Kirola.
Turčin: Zambata, Pero 2(1+0), Brena, Tomi 1(+1), Mark, Vlaho, Marin Purger, Braco (+1), Maro, b/a 2, Ogs, Misla. Stručni stožer: Milić, rg, Zeko, Marga stariji.

 

četverci 3:4 (Pero, Bačić, Braco strijelci za Turcin, Pero je jedini imao dva pokusaja Wink

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 25 Srpnja 2016 17:33
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo