Početna Glavni turnir Špilja krenula maestralno
Špilja krenula maestralno PDF Ispis
(6 ocjena, prosjek: 3.67 od 5)
Glavni turnir
Autor administrator   
Petak, 23 Srpnja 2010 23:47
    Najbolja utakmica Špilje još tamo od slavnijeh dana. Vjerojatno bi se dala povuć paralela s povratkom Milića i Zambate u ekipu nakon 4 godine i ovom kvalitetnom igrom.
    Na samom početku stari problemi, nema dovoljno igrača. Skupili su se Pop, Goran, mali Maro Wink, Pero, uskoro i braća Radulovići, ali nema sedmog za počet utakmicu. Ipak uskoro dolazi i Labud pa se odahnulo. Pogled lijevo, pogled desno po ispunjenim Dančama, da vidimo koga bi još mogli angažirat. Izbor je pao na Brenu kao predstavnika iskustva i mudrosti te na Roka koji je sa uskoro napunjenih 11 godina najmlađi igrač Špilje ikad i ulaganje u budućnosti. Već je najavio da za godinu – dvije prelazi iz plivanja u vaterpolo. Pregovaralo se i s Ivetom, ali nije bio siguran kad je imao zadnji nastup u Jugovom pomlatku pa se nije htjelo riskirat. Stiže i Đura pa je planirana udarna sedmorka na okupu, jer Nardi treba iskočit sa broda oko 6 i po kad bude prolazio kraj Danača. Zato malo i otežemo na startu (predviđeni početak u 5:55), da Nardi stigne u što ranijem stadiju utakmice. Iako kapetan nije mogao doći u zapisniku je pored broja 13 stalo Kovino ime tako da se na kraju popunilo čak 12 mjesta.
    Od početka se igralo pametno i discplinirano, posebno u obrani gdje je prednjačio Pero na beku i sve je lopte, samo jednom bilo isključenje, lakoćom dizao bez faula pored Kortizije i Režića. To je omogućilo kvalitetna otvavaranja napada, gdje su vrlo često išle polukontre. Prvi gol je tako pao, da je Pop bio nešto ispred svog igrača i dobio je loptu ispred sebe. Svi su očekivali da će za potez obrambenog igrača sudac Periš sudit četverac, ali kad je Pop vidio da ništa od toga, ponovo je uzeo loptu i prebacio golmana Boroja koji je isplivao u prazno. Do kraja četvrtine Braco zabija s igračem više sa desnog krila.
     U istom ritmu se nastavilo i u drugoj četvrtini. Pero je osim odlične igre u obrani zabio sa igračem više sa desnog vanjskog. Još 2 gola iz polukontri  zabijaju Đura i Goran 20 sekundi do kraja četvrtine pa se na odmor odlazi sa 5:0. A tada je stigao i Nardi koji je čuvši rezultat zaključio da i nije trebao tako žurit.
    Nakon promjene strana Zambata je malo zaspao i Nikolić iz zavidne udaljenosti koristi njegovo krivo postavljanje. Do kraja utakmice uslijedila su još 2 gola Špilje, po jedan u svakoj četvrtini. Prvo Maro Bjelokosić, pa jedini dvostruki strijelac Pop iz kontre 1 na 0, iz drugog pokušaja.
    Tako je Špilja sa čak 7:1 dobila stare sportske rivale. Drugi dio utakmice svi su dobili priliku zaigrat. Prvo Labud koji je nakon igre u polju, na samom kraju zamijenio i Zambatu na golu. Kad je ušao Brena, Dančama se prolomio pljesak oduševljenja, ipak je on igrač starih Danača. Roko je ušao pred kraj i odma je imao izvrsnu asistenciju na Nardija koji je uplivao na stativu, ali nažalost Nardi je nije iskoristio na pravi način.

    Slijedi utakmica sa Lukom Čilipi, koja je pokazala vrlo dobru igru protiv Solituda, u nedjelju u Platu. Eventualna pobjeda vodi u 1/4finale. Ekipi će se priključit Vlaho i Davy, a kapetan će najvjerojatnije propustit i 2. kolo, ali je zato spreman za najtežeg protivnika, za Solitudo.

Špilja '94 Danče – Elita    7:1
(2:0, 3:0, 1:1, 1:0)
Sudac: Periš
Špilja: Zambata, Brena, Maro Bjelokosić 1, Đura 1, Nardi, Goran 1, Braco 1, Pero 1, Maro Kristić, Roko, Pop 2, Kova.
Elita: Miro Boroje, Darko Lujo, Mario Golubić, Maro Šimunović, Jakša Matušić, Marko Kortizija, Ante Režić, Maro Roko, Joško Matić, Ivica Nikolić 1, Nikola Matana.

 

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

 

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 26 Srpnja 2010 14:05
 

Komentari

avatar pop
0
 
 
inače, mislim da su ovajj prvi gol solituda upisali Karaču ianko ga je zabio Bronzić
avatar pop
0
 
 
OK, na krivom članku sam ostavio komentar.
avatar b/a
0
 
 
odlično ulovljen nardi u skoku sa broda
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo