Početna Glavni turnir Lopta je žuta; Turčin izgubio od Copacabe 3:8!
Lopta je žuta; Turčin izgubio od Copacabe 3:8! PDF Ispis
(11 ocjena, prosjek: 3.82 od 5)
Glavni turnir
Autor DLL   
Subota, 24 Srpnja 2010 19:14
Potpuno neočekivano Turčin Danče su danas upisale prvi poraz u skupini C u glavnom turniru. Copacabana je deklasirala Turčin još do poluvremena, a potom se Turčin poigrao sa Copom, nedopustivši joj da pobjedi ni u jednoj od posljednje dvije četvrtine.
Uvjeti za Turčin su bili solidni, iako samo sa 3 zamjene, ali pod vodstvom trenera Zambate, ekipa je na momente djelovala kao švicarski sat - posebice kada su presijecali lopte upućene Copinom centru Đ. Musladinu, ili kada bi mu s lakoćom bez faula odnosili lopte, što je čak s lakoćom izveo i Maro. Na poziciji beka danas se istaknuo Pepe; koji iako se Đuru nije "naopćio mamare" - prilično dobro zabavio. Isto se ne može reći za našega Lukšu koji je djelovao kao djevica na orgijama u ovome susretu, vjerojatno se može konstatirati da je on isključivi krivac što je Copa na poluvremenu vodila 5:0. Svaka pohvala ide strijelcima sva tri maestralna gola Andriji, Joshu i Ogsu - pri čemu treba posebno izdvojiti Ogsa koji je `zalilo` gol sa centra samo 3 sekunde prije kraja četvrtine. Mrežu Turčina danas je odlučno branio Misla, kojemu na dušu ne ide niti jedan gol, pa čak ni ona 4 koja je primio u kontri 1 na 0.
Igrači Cope iako bez zamjena odigrali su korektnu utakmicu bez prevelikih tenzija. Naravno da se dijapazon njihove igre sveo u okvire koje su im Turci zadali. A svakako im treba odati počast s obzirom da su za razliku od svojih kolega usudili se pojaviti na utakmici. Od igrača Cope posebno se izdvojio Ivan Koncul požrtvovnošću  i kvalitetom igre.
Očekujemo posebne podvodne slike Presidentea koje bi trebale otkriti svu ljepotu utakmice, a izjavu Božonnea koji nije prisustvovao susretu možete pogledati niže. Na utakmici također nije bio prisutan Žex, ali njegova slika je viđena na samom ulazu na kupalište Štikovica.
Idući susret IAVK Turčin Danče igra protiv PenaRele na Copacabani s početkom u 16,15. Turčin je već nekoliko dana ranije pod imenom TurLja deklasirao PenaRelu stoga se očekuje da će ovo biti još jedna rutinska borba koju će Turčin okončati u svoju korist sa barem 5 pogodaka razlike.
 
Skupina 'C', 1. kolo, Štikovica
Turčin Danče - Copacabana 3:8
Sudac: Neno Periš 
Turčin Danče: Misla, Đivo, Lukša (kapetan), Andrija 1, Maro, Pavle Roščić, Marole, Ogs 1,Pulić 1, Peoe.
Copacabana: Iveković 3, Radović 2, Musladin 3. 
 
 
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
 
 
 
 
Posljednja izmjena Ponedjeljak, 26 Srpnja 2010 22:58
 

Komentari

avatar Braco
+1
 
 
Božo pa na utakmicu protiv Cope se MORA DOĆI !!!!!!!!!!
avatar Božinovski
0
 
 
ae ne pilite, zao mi je sta nisam dosao, saznao sam u podne danas da imam rucak sa familijom, sto je rijetkost kada se skupimo u tolikom broju, dalje, javio sam da necu doc na utakmicu...
ljudi kvalificirali smo se


mislim da imamo megalomanske planove sa prolaskom u 4finale, isravite me ako grijesim
stoga se ispricavam jos jednom, nije do mene...
avatar Divo
0
 
 
Nitko nije rekao da si ti kriv, već da je Web Božanstvo krivo, a 4finale nije cilj već finale! duuuuuuhhhhh
avatar b/a
0
 
 
mislim da tekst ima nekoliko mana, bozoneova izdaja nije dovoljno naglašena i iskritizirana. nije cilj 1/4finale, nego što braco kaže protiv cope s mora doć.
druga, pohvala konculu je valjda ironična s obzirom da nije baš nešto pokazo... najbolji i protivničkim redovima, i to daleko najbolji bio je iveka.

iz utakmice bi izdvojio periševu izjavu na upit zašto je sudio da se isključeni igrač može vratit na početku 2. četvrtine. "pa pucali ste, uzeli su loptu" - "pucali smo, ali je bila stativa i niko nije uzeo loptu, čak je naš igrač bio bliži kad je isteklo vrijeme" periš: "onda se može vratit jer ja tako kažem."

igrali smo solidno, šteta za neke kontre koje su išle iz naših grešaka u napadu, ponajprije jer nije bilo ključnog igrača boža. imali smo nekoliko zicera, bar 3. već na 0:0, maro mi nije dao na prebačaj na 2 m, a bio sam sam ko duh, kasnije je i pavle falio, a i ja jednom iz dobre situacije, obojica s desnog krila.
avatar b/a
-1
 
 
mislim da je božoneov dundo, stari copacabanaš namjerno organiziro family reunion baš u periodu od 14:30 - 16:30
avatar Božinovski
0
 
 
copacabanaš hahahahahha
avatar Joshua
0
 
 
baš šteta da nismo pružili bar nešto jači otpor Copi koja je igrala bez zamjena...
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo