Početna Glavni turnir Pregled 2. kola grupa C i D
Pregled 2. kola grupa C i D PDF Ispis
(1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Glavni turnir
Autor administrator   
Utorak, 27 Srpnja 2010 00:36
    Danas je red došao i na Copu. Novost je da sudac sudi s broda i na tom terenu. Niti jedna ekipa nije zabila više od 7 golova, a Turčin je po prvi put zabio više od neke ekipe koja je igrala isti dan, i to od dvije – Puntižele i Mrkana.
    Doznali smo 3 od 4 1/4finalista iz ovog dijela ždrijeba, još je jedino nedoumica izmežu Kamena malog i Štikovice, a Palace drži ključeve raspleta u svojim rukama – isto ko i lani. Copa i Penatur igraju za bolju poziciju koja najvjerojatnije donosi izbjegavanje Palacea u 1/4finalu. Najvjerojatniji je scenarij da će se lanjska utakmica za 3. mjesto ponovit ove godine u ranijoj fazi natjecanja i sa drugačijim ishodom.

Penatur – Turčin    7:4
    Pogledajte zasebni članak – link.

Kamen mali – Mrkan    7:3
    Cavtatski derbi u kojem je Grbešić sam zabio koliko i cijela protivnička ekipa. Dva brata Vragolova zabili su po 2 gola, stariji za Mrkan, a mlađi za Kamen mali. Kamen mali u zadnjem kolu igra protiv Palacea i treba najmanje bod da bi ponovio lanjski ulazak u 1/4finale.

Copacabana – Puntižela    4:2
    Nešto popunjeniji roster Cope pa se našla i pokoja zamjena. Granitna obrana na čelu s Brdarom , a nakon njegovog isključenja Teom Andrićem, koji je propustio samo 2 lopte u gol, a u napadu je najviše povukao Musladin. S ovako malim brojem igrača i sa dosad prikazanim teško je očekivat da će Copa dalje od 1/4finala iako nikad ne treba podcjenjivat njihove vanjske utjecaje.

Palace – Štikovica    7:5
    Najefikasnija utakmica dana u kojoj je Christian Vieri Divlje lige pokazao da je još uvijek dovoljno dobar i za neki budući transfer. Izvještaj s ove utakmice pročitajte na linku.
Posljednja izmjena Subota, 31 Srpnja 2010 00:34
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo