Početna Glavni turnir I treći put 4. u grupi
I treći put 4. u grupi PDF Ispis
(7 ocjena, prosjek: 4.43 od 5)
Glavni turnir
Autor administrator   
Petak, 30 Srpnja 2010 12:50
 
   Turčin je završio svoj ovogodišnji nastup u Divljoj ligi na prepunim Dančama. Kao i prethodna dva nastupa u Glavnom turniru, i ovaj put je završio kao 4. u grupi. Međutim, sada je ukupna gol razlika – 10 što je davne 2004. bilo na samo jednoj utakmici. Nastavio se trend postizanja gola više svaku utakmicu i sve manjih i manjih poraza.
    Prva četvrtina i nekoliko pogrešaka u igri i brzih 3:0 na Puntiželu. Jedan odbijanac, tj. poslije Niđove obrane lopta dolazi do župskog sidruna koji je posprema u gol. Te jedan nesmotreni četverac kojega realizira Kuzman koji je u prvom poluvremenu zabio 3 gola i bio je taj jezičak koji je prevagnuo na stranu Pontižele.
    Međutim u drugoj četvrtini budi se i Turčin – vole oni te druge četvrtine kad se igra na Dančama. Vratili su se na 3:4, ali do odmora se Župljani odvajaju na 5:3. Zabili su Ogs s lijevog krila i Božone 2 puta. Posebno upečatljiv je bio gol iz kontre tj. upečatljiva je bila akcija koja je omogućila tu kontru. Takav sitni vez do sada nije viđen na vaterpolskim terenima.
    U 3. četvrtini samo 1 gol, opet Božone. Uspio je zabit sa 2 metra i to kombinaciju „zmije“ i „dezodoransa“. Tako se ušlo u neizvjesnih posljednjih 5 minuta.
    Ipak Puntižela stalno drži na 1-2 razlike. Lijep gol beka Puntižele Miličevića. U ovoj četvrtini Benito se upisao u Glavnom turniru, sa desnog vanjskog u bliže rašlje. Na samom kraju utakmice kontra 3 na 2 u kojoj je Božone sam na desnoj strani, međutim protivnički igrač skače na njega, a li on nikad u ovakvim situacijama ne daje loptu na prebačaj. Neki to zovu škrtost, a on samo odgovara da je on golgeter te da ni Šuker nije dodavo iz ovakvih situacija. Nije zabio pa je ostalo konačnih 7:5.
 

 
3. kolo Grupa C
Puntižela – Turčin Danče    7:5 (3:0, 2:3, 0:1, 2:1)
Teren na Dančama
Sudac: Periš
Puntižela: Stijepo Car, Marijan Miličević 2, Drago Bego, Vedran Kuzman 3, Ivica Bogoje, Boško Srijemsi, Jakov Blašković 1, Ivica Kisić, Mato Klaić, Marko Jovanović 1, Maro Lubura, Andro Sutić, Belmondo Gagro, Marko Miloslavić.
Turčin: Bile, Božone 3, Matete, b/a, Maro, Marole, Pavle, Đivo, Mark, Ogs 1, Josh, Pepe, Benito 1.
 
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Posljednja izmjena Petak, 06 Kolovoza 2010 21:08
 

Komentari

avatar Braco
+1
 
 
Bravo za Turčin, odlične sezona. Kojim tempom napredujete za par godine ste u borbi za četvrtfinale i ulazite u krug iskompleksiranih ekipa
avatar Bile
0
 
 
to Jole, legendo xe xe :)
avatar Debeli Kaka
0
 
 
jos da bozo prede centar svasta bi se moglo dogodit
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo