Početna Gostujuće kolumne
Gostujuće kolumne
[INTERVJU] Mi suci nismo zvijezde, niti treba da ostanemo upamćeni PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 4.75 od 5)
Gostujuće kolumne
Autor Tomo   
Srijeda, 05 Kolovoza 2020 22:24

Jednom sam posjetio Sarajevo. Nadam se da ću i opet. Nekako život nikako da me ponovno nagna u taj zaista čarobni grad. Izvinite na patetici, ali nemam zaista nijednu drugu riječ kojom bi uspio sažeti dušu Sarajeva. Možda i nije red iti pokušavati sažimati nešto tako kompleksno, iznad svega ljudsko, što prolazi kroz samu srž ovoga grada. Nisan ja neki tu globetrotter, ali znan da je Sarajevo jedan od onih gradove koje nećeš pronaći igdje drugdi na ovome svijetu.

Opširnije...
 
[INTERVIEW] Glenn Moyle and Icelandic water polo PDF Ispis
(1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Gostujuće kolumne
Autor Tomo   
Utorak, 04 Kolovoza 2020 13:43

Have you ever watched that movie „Cool Runnings“ about a Jamaican bob sleigh team? Well we might have something similar happening inside of our ever growing community. The Vikings of the north have decided to take the water polo world by storm and lets hope that they never become as good as the best of them. Why, you ask yourself? Why would I want the Icelandic water polo players to not become excellent water polo players? Because if they do, the rest of us are truly doomed. I mean if the temperature outside gets bellow 15 degrees Celsius the little pussy that writes this article is freezing his ass off. I like when my life and everything around me is above 15 degrees with a little to no wind. Those are my measurements of life and I feel little to no shame.

Opširnije...
 
Jedan u osam miljardi PDF Ispis
(1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Gostujuće kolumne
Autor Tomo   
Nedjelja, 02 Kolovoza 2020 13:44

I tako prolaze ovi dan-za-danom dani. Vrtiš se u kolotečini, a nigdi se ne mičeš. Jedna od nuspojava ovoga novoga svijeta je ovaj 1 u 8 miljardi osjećaj. Do prije koju godinu, desetljeće, ako si bia glavni u svom selu, u svojoj si glavi bia na vrhu Mt.Everesta. Taj "glavni u selu" osjećaj je bia dovoljan za imati to neko osobno ispunjenje i životnu zadovoljštinu. Danas taj isti čovik saznaje da cili ovi svit u biti nema pojma niti za postojanje tog njegovog sela u kojem je on navodno glavni. Jednom sam čua priču o čoviku koji je 30 godina živia u svom selu ne znajući da je njegovo selo na jednom otoku. Živa istina. Nije u nas, nego neki tamo čovik iz Azije. Nebitno, ali zamisli samo. Može li on na to svoje selo ikada više gledati istim očima i vidjeti ono što je nekoć vidio?

Opširnije...
 
Prvi krug Kupa Mađarske PDF Ispis
(1 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Gostujuće kolumne
Autor Tomislav   
Petak, 31 Srpnja 2020 09:56

 

izvor vlv.hu

Prošli vikend odigrane su utakmice prvog kruga mađarskog BENU kupa. Tako su praktično isti dan kad su Hrvati završili svoje prvenstvo, naši sjeverni susjedi započeli svoj povratak u bazene. Kako sam već ranije pisao, Kup se igra u 4 kruga, a prvi krug se igrao na 4 različita bazena.

Posljednja izmjena Petak, 31 Srpnja 2020 10:18
Opširnije...
 
Mađarska - BENU Kup PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Gostujuće kolumne
Autor Tomislav   
Petak, 10 Srpnja 2020 21:06

Foto: Derencsényi István/MVLSZ

Danas su u konferencijskoj sali u Dunav Arene izvučeni parovi BENU Kupa Mađarske za muškarce i žene. Dobra vijest je kako će Mađarska TV (M4 Sport) uživo emitirati dvadesetak utakmica uživo!

Opširnije...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL