Početna Gostujuće kolumne I mlađi juniori Juga u finalu kupa
I mlađi juniori Juga u finalu kupa PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Gostujuće kolumne
Autor Joško Pulić   
Subota, 27 Ožujka 2010 22:49
     Mlađi juniori Juga CO su u polufinalnome ogledu pobijedili momčad Šibenika sa 10:5. Prvo poluvrijeme je proteklo tvrdo, završilo je sa 3:2, a sve je riješeno, kako to obično i biva u 3. četvrtini, koju su mladi Jugaši dobili sa 4:2. Vidjelo se sa Šibenik pada, ponestalo je koncentracije u obrani, tako da su se često Jugaši odvajali u plivanju i lagano poentirali nakon dugoga dodavanja sa centra na samo krilo. Svojom brzinom i otvaranjem tih polukontri se isticao Jure Čučka.

     Inače, bilo je opet lijepo vidjeti da pod kapicom br. 8 stoji jedan Ivaniš, te br. 12 Fatović. Malo nostalgije.... Ivo Ivaniš (koliko sam skonto, većinu vremena igra beka) je lijepo organizirao napade, a postigao je i 1 fenomenalan gol sa nekih 8 m. Fatović je postigao 2 gola, i to peterac i 1 lijepi šut s desnoga vanjskoga, pliska gol, ostao je nepokriven. U obrani se "tukao" s najboljim igračem Šibenika, nažalost mu nisam zapamtio ime, br. 14, koji je postigao 4 gola. To je prokletstvo tih solidnih momčadi sa jednim odličnim igračem, sve akcije idu na njega, protivnici mu odigraju flaster i većina se napada ni ne postavi kako treba. Svejedno, taj momak je odlično igrao i svaka mu čast.

     Treba spomenuti i Ultrase di Ragusa, ili to neko njihovo predstavništvo koje je danas većinu vremena korektno podržavalo Juga. Ono što im nikako nije bilo u redu jest vrijeđanje Šibenčana u nekoliko navrata ("šibenske p**ke"), bez ikakvoga razloga i povoda. Nadam se da se to neće ponoviti.

    Sutra u finalu (u podne) čeka Mornar koji je pobijedio sugrađane, Jadrana, 6:5.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
 
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
 
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

 

Posljednja izmjena Petak, 02 Travnja 2010 08:52
 

Komentari

avatar dbk
+1
 
 
ultrasi su zakon! ne treba im vadit svaku pičku iz ormara, hehe
čestitke mladim Jugašima!
avatar st
0
 
 
slažem se. mogli su i onu staru zapjevat: ši, ši, popuši :)
avatar Marin
-2
 
 
Tako je Josh, nauci ti njih navijati, po tvome bi najbolje bilo da su pjevali neke crkvene pjesme i da su se nakon utakmice svi skupa prosetali do crkve Sv. Vlaha i pomolili se za jos dobrih rezultata Juga u buducnosti.
avatar vjever
+2
 
 
evo njihovom sam predstavniku kod mene doma uputio konstruktivnu kritiku zbog tog navijanja, inače su stvarno bili dobri
avatar rg
0
 
 
slažem se, prva liga
avatar Provokator
0
 
 
Clip 3 mogo je i dodat, ustvari trebo. U Šibenika najbolji broj 14(Šarić) ali danas nije imo s kim igrat.Čučka odličan gol...
avatar st
0
 
 
da trebo. trebo bi ga aljoša izvuć za uši :) zbog ovakve šktosti
avatar pero79
+1
 
 
u neku ruku mogu se shvatit ultrasi. danas je moderno vrijeđat drugoga. svi to rade pa zašto ne bi i ja - sigurno tako misle
avatar Ultras di Ragusa
0
 
 
Ispravio bi dančare.Napisali ste "Ono što im nikako nije bilo u redu jest vrijeđanje Šibenčana u nekoliko navrata ("šibenske p**ke"), bez ikakvoga razloga i povoda."---Na Istoku je bilo 3 navijača Šibenika koji su nama pokazivali srednji prst,i mi smo uzvratili pjesmom (Šibenske p**ke)
avatar b/a
0
 
 
ma ultrasi su odlični. ovi manji ispadi ;) im se mogu tolerirat
avatar vaterpolo je glup sport
0
 
 
svaka cast sto uopce idu na ovaj sport, to stvarno treba cijeniti
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo