Početna Igre i igrice
Igre i igrice
[FANTASY] U najspektakularnijoj završnici Cirkusanti do novog naslova PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor Administrator   
Utorak, 06 Kolovoza 2019 22:26

Pobjednik fantasya nosi Water Polo Apparel

Nikad ne podcjenjuj srce šampiona. Tako je  prije dva i pol desetljeća govorio Rudy Tomjanovich kada su njegovi Houston Rocketsi pomeli Orlando te osvojili drugi, i do danas posljednji, naslov NBA prvaka.

Kakve to veze ima s vaterpolom i Dančeovim Fantasyjem pitate se? Pa vrlo slične jer, kao ni tada Rocketse (postali prvi prvaci u povijesti kao šesti nositelji Zapada), nitko nije vidio Cirkusante kao pobjednike četvrtog izdanja Fantasyja u, bez dvojbe, najspektakularnijoj završnici u povijesti ove igre koja obogaćuje praćenje velikih natjecanja. Ali koja je, s obzirom na brojne pogreške službene statistike, bila na rubu regularnosti tijekom dva južnokorejska tjedna.

Posljednja izmjena Utorak, 06 Kolovoza 2019 23:08
Opširnije...
 
[FANTASY EXPERT] Maro je bio briljantan na ovome prvenstvu i da vam otkrijem jedan je od naših igrača koji su pratili situaciju oko fantasya PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor b/a   
Utorak, 30 Srpnja 2019 21:09

Dva experta uživo su pratila Svjetsko prvenstvo pa smo imali priliku porazgovarati kako je to izgledalo iz prve ruke. Riječ je o Marku Šapitu i Draganu Jovanoviću koji su na kraju zauzeli treće odnosno četvrto mjesto u ukupnom poretku.

Posljednja izmjena Utorak, 30 Srpnja 2019 22:12
Opširnije...
 
[FANTASY EXPERT] Bio sam trener u trgovini slatkišima PDF Ispis
(2 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor b/a   
Subota, 27 Srpnja 2019 00:04

Kolo prije kraja ovogodišnje Expert Fantasyija, Uroš Stevanović preuzeo je vodstvo po prvi put ove godine. Sa Aleksandrom Ivovićem u momčadi pod imenom „Kontra Juga“ uspio je prestići Andreija Iosepa.

Posljednja izmjena Subota, 27 Srpnja 2019 00:15
Opširnije...
 
[FANTASY] Đuro Radović ipak neće iz Špilje u Juga PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor Administrator   
Petak, 26 Srpnja 2019 21:50

Yusuke Inaba, odveo Cirkusante u borbu za naslov

Baš kao što je Hrvatsku zahvatio vrhunac još jednog zaista teško snošljivog toplinskog vala za ovaj tjedan, posve atipičnog za kraj srpnja, vrhunac je zahvatio i Dančeov Fantasy za ovu godinu. Ovakav fotofiniš koji će uslijediti između Zagore, Špilje i Cirkusanata znala je ponuditi još samo kraljica sportova i njena kraljevska disciplina u kojoj su prije dosadne Bolt-ere sinovi vjetra Gay, Powell, Gatlin i Green bili junaci zbog čijih su nam sprinteva prsti na rukama znali ostajati bez povećeg dijela rožnatnih tvorevina.

Posljednja izmjena Petak, 26 Srpnja 2019 22:04
Opširnije...
 
[FANTASY EXPERT] Umjesto da kroz intervjue i forume pametujemo igrajmo fantasye, divlje lige, na omiljenoj plaži i gledajmo mlađe selekcije PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor b/a   
Srijeda, 24 Srpnja 2019 21:43

Na redu je polufinalna noć, odnosno jutro. Jasno tu je i već 5 odigranih kola Fantasyija u kojem  experti vode bezpoštednu bitku za svaki bod. Nije bitna samo pobjeda kojoj je Iosep najbliži, već su tu i brojni rivaliteti, možda i najveći između Uroša Stevanovića, Vjeka Kobešćaka i Juga Vasovića.

Posljednja izmjena Srijeda, 24 Srpnja 2019 22:28
Opširnije...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL