Početna Igre i igrice [FANTASY] Ako postoji Rollex, zašto ne i Ommega
[FANTASY] Ako postoji Rollex, zašto ne i Ommega PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Igre i igrice
Autor Administrator   
Srijeda, 17 Srpnja 2019 21:17

 

Imamo li novog favorita za naslov četvrtog Dančeova Fantasyja? Nikolina Zagora istaknula je kandidaturu za najviše postolje, odlično izbalansirana momčad stigla je do 43,39 bodova poslije drugog kruga i krupnim koracima grabi dalje.

Čak nije osjetila ni što joj je vratar Lopez-Pinedo završio u minusu ili što je kapetan Perrone ostavljen na klupi. Figlioli, Vukičević i Lazić osvojili su najviše bodova, nije puno zaostao ni Drašović.

 

Najboljim učinkom drugog kola (19,98) do drugog se mjesta probio Duje i Naprid Bili. Bijač, Power, Vrlić, Janović... Svi su donijeli lijepi zbroj.

Špilja je pala na treće mjesto, ali i dobro prošla u prvom nastupu bez Denesa Varge. Prvog picka Andrija je zamijenio Strelezkijem koji je zaradio cijelih 0,17. Srećom, raspoloženi su bili Real, Granados i... Tanamura. No Andrija je još jednom iskazao svoj nos za vratare vrativši Japanca na klupu i ostavši bez 6,30 bodova.

Ipak, nije previše plakao jer Omega mu je poklonila 3,20 bodova za Zerdevasa. Koji - uopće nije branio protiv Crne Gore. No administrator nije htio vjerovati zdravim očima, već Ommegi. Ako postoji Rollex, zašto ne i Ommega.

 

Propustima švicarskim "čuvarima vremena" nisu se, pak, okoristili Cirkusanti koji su s drugog mjesta pali na četvrto. Od Campbella se očekivalo više protiv Kazahstana, pa i Bowena i Inabe, dok je Ćuk ostao zarobljen u inače znano sjajnoj brazilskoj braničkoj liniji.

Trgli su se KomančerOSi i stigli Gradac, koji je zakazao (12,48) unatoč jednom upisanom golu viška Beniću, s ukupno trećim rezultatom u drugom kolu (18,77). Nikola Jakšić posve se iskupio za minus u prvom kolu i imao individualno najbolji učinak u srijedu (8,85).

 

Od sedmog do devetog mjesta razlika je svega pola boda. Val Jezera imao je gotovo identičan zbroj kao u prvom kolu premda je s HRT-a emitirana informacija kako je Marko Stamm potrgao Ahilovu tetivu te je izgubljen do kraja turnira, da bi sin njemačkog izbornika uredno protiv Brazila donio Robertu 5,44 boda. Promašio je Val s vratarom jer Vogel nije ulazio u igru. Eh, da su barem tu bili zapisničari s utakmice Grčke i Crne Gore, misli si Roberto.

Kolo za zaborav imala je Komarda ostavši na jednoznamenkastoj cifri. Samo je Rističević otišao iznad dva boda (Arai na klupi s 3,20), sve ostalo bilo je za zaborav. Od Fatovića još jednom pa do Grka Genidouniasa i Fountoulisa.

 

Poredak nakon 2. kola:

1. Zagora 43,39
2. Naprid Bili 39,70
3. Špilja '94 38,81
4. Cirkusanti 38,00
5. Gradac 33,71
6. KomancerOSI 32,45
7. Val Jezera 29,28
8. Strucnjak za vino 28,95
9. Vortex 28,78
10. Komarda 25,38

 

 

 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo