Početna Ispod kapice br.10 Oproštaj od igračke karijere Nikole Grbića
Oproštaj od igračke karijere Nikole Grbića PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Ispod kapice br.10
Autor Boško   
Nedjelja, 23 Kolovoza 2015 23:03

Baš sam krenuo napisat za dance.hr nekoliko riječi o oproštajnoj utakmici Nikole Grbića odigranoj sinoć u Mlinima, kada sam naišao na tekst predsjednika VK Gusar Nikole Dupera.

Budući se radi o, po mojoj ocjeni jako dobrom tekstu, a posebno zbog toga što je to bila oproštajna utakmica jednog od najboljih mladića koji su nosili kapicu Gusara, želio sam da se ovaj članak objavi i na dance.hr

 


 

 

 

Preuzeto s www.gusar.hr

 

Prekrasna večer koja je sportu dala onu dublju vrijednost koja je važnija od bilo kojeg rezultata. Druženje, prijateljstvo, poštovanje, uvažavanje temelji su svakog sportskog kluba koji će, prije ili kasnije, sigurno stvoriti i rezultat.

Uvjeren sam da smo dostojno zaključili bogatu karijeru našeg kapetana Nikole Grbića i neka njegove kvalitete, prije svega kao čovjeka, budu za primjer budućim generacijama gusara. Ali ako se Nikola nada da je s ovim završio njegov vaterpolski put, vara se Smile. Neka se odmori koliko želi ali nakon toga rado bi ga vidjeli u ulozi trenera. To je mišljenje i želja svih, od igrača do uprave. Bilo kako bilo, hvala Nikola i doviđenja, i dalje si član uprave kluba Smile.

Veselilo nas je i prisustvo Lukše Jakobušića, predsjednika Juga, koji je Nikoli uručio prigodan poklon i Ognjena Kržića, sportskog direktora Juga. Još jednom hvala treneru Vjekoslavu Kobeščaku koji je bez razmišljanja prihvatio ideju o odigravanju ove revijalne utakmice. Hvala i jugovim mladićima koji su odigrali utakmicu u ne baš idealnim vremenskim uvjetima.

Bila nam je čast ugostiti mlade župske judaše i uručiti simboličan poklon Ivi Oberan. Užitak je vidjeti kako se mogu postići vrhunski sportski rezultati i u maloj Župi. Još jednom čestitke upravi kluba i mladim judašima.

Što reći o gusarima? Ovo je sezona za pamćenje. Od samog početka bilo je jasno da se sastala ekipa prijatelja koji su zaista izvanredno odigrali i osvojili prvenstvo. Imperativ nije bio pehar nego odigrati najbolje što možemo i “ginuti” u moru jedan za drugog ali otišli ste do kraja. Hvala mladići, bilo je zadovoljstvo biti s vama. Svi smo ponosni na vas i na vašu ljubav prema klubu. Potrebno je spomenuti da su igrači ove godine igrali za četvrtinu novaca koje su inače primali prošlih godina, odnosno za iznos koji je donekle pokrio putne troškove. Stav uprave je da su prioritet mlađe kategorije a seniori su to rado prihvatili. Gusareva djeca su vam zahvalna!

 

Gusar – Jug CO  5:11 (0:2, 3:1, 0:4, 2:4)
Suci: Jakov Blašković, Vlaho Ljubić
Delegat : Stijepo Ćubela

GUSAR: Petar Krkić, Ivan Miličević, Ivan Jurić 1, Toni Paskojević, Luka Jovanović, Vlaho Krkić, Đino Vlašić, Dario Marlais, Nikola Grbić 2, Ivo Begović 2, Ivica Duždević, Mario Šopar, Ivan Ćorak, Maroje Vidosavljević – Vučić. Trener: Dario Paskojević

JUG CO: Toni Popadić, Marko Macan 1, Kristijan Čulina, Marko Ivanković 3, Filip Kržić, Loren Fatović 1, Pavo Marković 2, Ivo Brailo, Nikola Pavličević 1, Hrvoje Benić 3, Toni Jarak. Trener: Vjekoslav Kobešćak

 

Originalni članak kao i fotogaleriju sa utakmice možete pogledati OVDJE

Posljednja izmjena Nedjelja, 23 Kolovoza 2015 23:09
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo