| Budva m: tel – Jug CO 7:8 |
|
|
|
| Ispod kapice br.10 | |||
| Autor Boško Perić | |||
| Utorak, 30 Ožujka 2010 19:28 | |||
![]() U vrlo teškoj utakmici u kojoj je većinu vremena bio u minusu, Jug je sa tri uzastopna gola krajem treće i u četvrtoj četvrtini uspio pobijediti Budvu i vratiti se na čelo prvenstvene ljestvice.
Utakmicu sam pratio preko CG satelitskog programa pa je moguće da mi je promakao neki podatak ili događaj iako je komentator dosta korektno i stručno prenosio utakmicu. Koliko sam mogao ocijeniti suđenje je bilo solidno, s tim da je u 2 navrata suđeno „alibi“ obostrano isključenje. Jug je imao igrača manje u rotaciji, jer je Ivanković prije utakmice uganuo zglob pa nije mogao ulaziti u igru. Utakmicu je odlučilo nekoliko faktora, nabrojio bih negativne i pozitivne za Jug: Negativno: - 6 golova primljenih iz igre, od toga 4 šutem iz daljine, 1 iz krila te 1 iz uplivavanja na drugu stativu, ni obrana ni Vićan nisu dobro reagirali Pozitivno: - izvanredna igra Sandra Sukna, 4 gola (ne pamtim nijedan promašaj), nekoliko osvojenih lopti u obrani, asistencija 21. kolo Jadranske lige Budva m:tel - Jug CO 7:8 (2:1, 3:2, 2:3, 0:2) suci: Adžić, Štampalija
|
|||
| Posljednja izmjena Utorak, 13 Travnja 2010 10:36 |
čestitke jugašima. seman opet gol s 2 metra, odlično. sandro junački, preuzeo odgovornost kad je trebalo. vićan nakon izvrsnog nastupa u barceloni, ovdje znači ne baš tako dobar. ni lani nije bio dobar u budvi, bit će da mu ne leži taj bazen :)
ko je mjenjo bušlju na beku nakon što je isključen medo, a čvrge nije ni bilo?
ko je mjenjo bušlju na beku nakon što je isključen medo, a čvrge nije ni bilo?
tko je stigo, Bošković npr. je uzeo čisto jednu loptu centru, mislim da sam tamo vidio i Markovića
Ono Ćirićevo za 6-3 je više bilo isplivavanje ulijevo sa sidruna. Strašan povratak u utakmicu Juga. Inače izvrsna obrada utakmice od b/a a i super komentari crnogoraca na RTCG. Forza JUG.
gospar Boško je ustvari autor teksta, piše gore pri vrhu, mada znam da je lako pogriješiti jer b/a često zna replicirati sam sebi, hehe
sandro sukno je još jeden put pokazo da je daleko najbolji igrač na svijetu, a dobro je reći da velike ekipe pobjeđuju i kada igraju loše, mislim da je sve jasno.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo

Komentari