| NOVOSTI IZ MLINA |
|
|
|
| Ispod kapice br.10 | |||
| Autor Boško | |||
| Ponedjeljak, 19 Srpnja 2010 10:37 | |||
![]()
|
| < « | » > |
|---|
Kakva plivačka nadmoć kada ti sudi kontrafaul ili isključenje na Milatu,Margi ili Prki a tebi 2 igrača u kontri. Mislim da je sudac previše pridonio tenzijama jer kod 3:1 za nas počela je dernjava iz nemoći Šturice,Milata,Marge i ekipe....
Na kraju mi je najbolji komentar Milata ;"..ma dobit ćete vi Luku Čilipe što se bunite..." a kad sam mu ja rekao da bi ih i oni jako teško dobili da nisu imali duhovnog vođu sa strane plivališta samo se pokupio i pošao ća.
što ste stvarno imali 17 izbačaja ili karikiraš?
i je li se vlašić ozlijedio bježeći pred vama nakon što je tako briljantno odsudio ;) ili je to bilo u nekom drugom navratu?
i je li se vlašić ozlijedio bježeći pred vama nakon što je tako briljantno odsudio ;) ili je to bilo u nekom drugom navratu?
Stvarno 17, nema karikiranja. Za njihova ne mogu ti reč sa sigurnošću ali brojka nije prelazila 7 sigurno..nažalost zapisnik sa te utakmice nije vjerodostojan budući da je ponovno zapisnički zabrljao i nije vodio evidenciju ili jednostavno nije stigao sve to pisat.
ko prvo nisu nabrijani plivači nego sam ja napao maloga koji je sudio bez suglasnosti moje ekipe od koje sam dobio bukvicu
Očigledno poklonjena 3 gola Funu u prvih 2 minute igre. Neš ti i ovako i onako bi nas razbucali al bas budi pošten i odsudi kako spada. Klinjo je sudio jedno 2-3 isključenja u prvoj minuti te svaki naš napad je bio kontra faul, a niđe veze
i nije bilo nikakvih tenzija
Očigledno poklonjena 3 gola Funu u prvih 2 minute igre. Neš ti i ovako i onako bi nas razbucali al bas budi pošten i odsudi kako spada. Klinjo je sudio jedno 2-3 isključenja u prvoj minuti te svaki naš napad je bio kontra faul, a niđe veze
i nije bilo nikakvih tenzija
nije bilo tenzija, a sam kažeš kako si napo maloga. zašto bi tvoja ekipa trebala dat suglasnost sa sucem?
Radim....
Poslano
Nije uspjelo

Komentari