Početna Kvalifikacije Gradićevo izgubilo, slijedi žalba?!
Gradićevo izgubilo, slijedi žalba?! PDF Ispis
(6 ocjena, prosjek: 4.33 od 5)
Kvalifikacije
Autor Gradićevo   
Utorak, 26 Srpnja 2011 00:04

Ovaj izvještaj počet ću sa osvrtom na igru i kretanje rezultata, a potom na izvanmorske aktivnosti organizatora. Gradićevo je odigralo najbolju svoju utakmicu u povijesti. Ipak to nije bilo dovoljno za pobjedu, barem prema konačnom rezultatu na zapisniku. Ušli smo u utakmicu odlično, poveli smo sa 3:1. Mrkan je djelovao izgubljeno, ali do kraja četvrtine smanjili su na 3:2. Početak druge furiozan. Gradićevo vodi  5:2. Mišo Tubić u tom momentu izlazi iz igre i dogada se katastrofa Žutih. More se pomamilo, zalila je kiša, a Cavtaćani su punili mrežu Gradićeva. Mrkan u 3 napada vraća sve na početak, na 5:5. To je rezultat s kojim se krenulo u drugo poluvrijeme. Mrkan nastavlja sa velikim preokretom i nakon 5:2 dolazi do 5:6. Gradićevo je izjednačilo, ali prije toga je promašen četverac. U posljednjoj, izuzetno kratkoj četvrtini, igrale su se čvrste obrane sa obje strane, ali Mrkan je dao gol za 7:6.Sad ćemo preći na dio sa organizacijom ove utakmice. Kad se naoblačilo pomaknuti su svi osjetljivi instrumenti da ne bi pokisli, a tako i razglas. Ali čini mi se da je zapisnički stol odlutao i mislima sa ove utakmice. Ni u jednom momentu se nije znalo koliko je do kraja ili napada ili četvrtine. Kad bi igrači vikali koliko je do kraja uvijek je bila jedna minuta. Ali iz raznih izvora stizu informacije da se vrijeme uopće nije mjerilo, što je apsolutno nedopustivo, ako je bilo tako. Također, jako je zanimljivo i sa rezultatom. Ovi gore golovi navedeni su  po sjećanju, ali su 99% sigurno tako išli, dok je na službenom izvješću stavljen rezultat po četvrtinama ni blizu realnom stanju. Kad bi se pito zapisnički stol koji je rezultat rekli su nam da je 6:3 za nas, a bilo je max 1 razlike i slično. Tako su nas navodili na pogrešne pretpostavke o stanju rezultata i tako utjecali na našu igru. Sve o ozbiljnosti djelatnika Divlje lige na ovoj utakmici govori službeni rezultat na stranici u kojem kad se zbroje golovi po četvrtinama rezultat glasi 7:7. A tek pripisani golovi nemaju nikakve veze s vezom sa igračima koji su ih postigli.

Službeno izvješće po četvrtinama glasi ovako: (1:2, 1:3, 0:0, 5:2), dok je stvarno stanje ovako: (2:3, 3:2, 1:0, 1:1). Ovdje vidimo da ni jedna četvrtina nije točno napisana, a tek posljednja je presmiješna. Mislimo da u ovim detaljima, ali i u nekim drugima koji ovdje nisu navedeni ima osnova za žalbu organizatoru na regularnost utakmice i vjerojatno će biti podnesena žalba. Uskoro opširnije o tijeku žalbenog postupka.


Vratimo se jos malo na igru.
Kako su igrali, Gradićevo:


Ivo Milovčić: dobro počeo, kasnije se nije baš istaknuo, zamijenjen sredinom treće četvrtine.
Mišo Tubić: kapetan Gradićeva odigrao je dobru utakmicu i dobro je vodio svoju momčad, unatoč rezultatu, pozitivna ocjena
Zoran Bobić: nije imao puno minuta u igri ali je korektno odradio svoj dio posla.
Andrija Bobić: ove godine zauzeo poziciju lijevog krila, i dobro obavio svoj dio posla, posebno u obrambenim zadacima.
Ante Stojan: sa Sambrailom drzao poziciju desnog vanjskog, dobro proigravao na dva metra.
Hrvoje Sambrailo: počeo na desnom vanjskom, proigrao centra nekoliko puta, a u trećoj četvrtini preuzeo poziciju golmana i primio samo jedan gol.
Hadrian Stanković: odigrao samo par minuta, bez većeg učinka na igru.
Vlaho Previšić: bio uvjerljivo najbolji u redovima Gradićeva, zabio 3 gola sa desnog vanjskog, sprječavo kontre, izborio četverac, jednostavno bez greške.
Marko Balija: glavni manager momčadi, odigrao jednu od svojih najboljih partija, no nažalost to nije bilo dovoljno za pobjedu.
Jurica Knego: dobar na desnom krilu, asistirao za 2 gola.


Nikola Perković, Vedran Bobić, Mario Miloglav i Pero Pavičević nisu ulazili u igru.

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 01 Kolovoza 2011 00:18
 

Komentari

avatar dub
+2
 
 
onaj marko portolan je najveći smijeh divlje lige, lik je (skratio administrator) da zapisnik vodi, a kamoli da mjeri vrijeme!!!
avatar b/a
0
 
 
što bi reko jole, a neki gorespomenuti bi mogli zapjevat: a joj, a joj ko da nisam cijeli svoj http://www.youtube.com/watch?v=Ci_yo8uhViw
avatar Igor Legaz
0
 
 
Lijepo sam ti, Ivo, objašnjavao da mora postojati neko TIJELO koje bi razmatralo žalbe.

Da bi postojalo žalbeno tijelo, prethodno se mora znati tko je ORGANIZATOR.

Nisam vidio zapisnik sa utakmice Mrkan - Gradićevo , ali pretpostavljam da je analogan zapisniku sa
utakmice Turčin - Buža, iz kojeg se vidi NAZIV NATJECANJA: "Marko Portolan" , te da je organizator HVS.

Razumije se, Portolan je pogriješio, upisujući se u krivu rubriku, a HSV nije organizator, nego se samo koriste
obrasci zapisnika od HSV. Trebalo je taj obrazac fotokopirati, tako da se "pokrije" ono HSV, a da na tom mjestu bude upisan naziv organizatora.


Sada se vraćam na misterij "organizator".


Evo, pozivam svakog, tko ovo pročita, da mi na legaz.igor@gmail.com posalje (kao attachment) nesumnjiv dokaz o nazivu organizatora.

Kada odlučno prethodno pitanje (naziv organizatora) bude nedvojbeno razriješeno, onda idemo na "meritum".avatar Leso lokarda
0
 
 
Golman se "kasnije nije bas istaknuo" pa je zamijenjen. To je prvi put da je neki golman zamijenjen jer se nije istaknuo. Obicno se golman zamijeni kad se istakne losim obranama.
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo