Početna Kvalifikacije Divlja liga počinje u lipnju!
Divlja liga počinje u lipnju! PDF Ispis
(6 ocjena, prosjek: 2.33 od 5)
Kvalifikacije
Autor administrator   
Ponedjeljak, 04 Lipnja 2012 15:52

Pehar je fazi obnove

Divljaliga.hr je nakon nekoliko dana ponovno online i donosi nam novosti vezane uz ovogodišnje izdanje Divlje lige. Prvi dan kvalifikacija je već 30. lipnja. Glavni turnir kreće 11. srpnja, a finale je 22. ili 23. srpnja.

 

Nakon što je godinama Divlja liga počinjala par dana nakon otvaranja Igara, ove godine sve je pomaknuto 2 tjedna ranije. Finale je posljednjih godina bilo drugi vikend u kolovozu, a ove godine bit će čak 3 tjedan ranije. Sve te promjene učinjene su zbog Olimpijskih igara iako još uvijek pravila ne dopuštaju da reprezentativci igraju Divlju ligu. A drugi problem je što je organizator Tonči Vlašić donio ove odluke bez da je konzultirao ekipe, barem ne sve ekipe, iako je u kuloarima brujalo da će sazvati sastanak na kojem će se donijeti odluka. A osim toga termin OI se znao već nekoliko godina, a skoro godinu dana smo znali da će tamo nastupiti i naši vaterpolisti pa se moglo i ponešto ranije donijeti ovu odluku kako bi branitelj naslova Špilja, a i još neke druge momčadi mogle nastupiti u punom sastavu. 

Prijave za nastup u 29-om Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu, Divljoj ligi 2012., primaju se do utorka, 26. lipnja do 20 sati u Caffe baru Giro (u sklopu Trgovačkog centra Tommy).

Opširnije na:  http://www.divljaliga.hr/?page=vijest&id=303

Posljednja izmjena Srijeda, 27 Lipnja 2012 11:19
 

Komentari

avatar Božinovski
+2
 
 
super, tko će igrati kvalifikacije 4 i po momčadi? jebale ga olimpijske igre...
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo