Početna Kvalifikacije Nema sreće za Dančare
Nema sreće za Dančare PDF Ispis
(12 ocjena, prosjek: 4.08 od 5)
Kvalifikacije
Autor administrator   
Četvrtak, 28 Lipnja 2012 23:20

 

Danas popodne u 1830 u Sponzi održan je ždrijeb ovogodišnje Divlje lige. Niti Špilja niti Turčin nisu imali sreće, pogotovo s obzirom na to da i jednima i drugima neće moći igrat barem polovica igrača. Pehar je vraćen oštećen (sramota), a Kova je bio jedan od središnjih ljudi ovog događaja. Kao kapetana branitelja naslova to ga je sljedovalo.

 


Kvalifikacije kreću u subotu, sad već sutra, na Bellevue. Dakle najduži teren Divlje lige, a Turčin bez zamjene, ako se i skupi sedam igrača. Prvi protivnik Uvalica s kojom je Turčin u prošlosti imao zanimljivih, gotovo epskih obračuna. Turčinovu kuglicu je izvukao Emir Spahić s komentarom „Ovi su moji“. Osim Uvalice u našem dijelu kvalifikacija nalazi se Luka Čilipi,  Elita, Kupalište ispod Petke i Gradićevo. U ovakvom sastavu neprolazno. U odnosu na lani neće moći igrati čak 14 igrača (najmanje – Božo, Pavle, Đivo, Maro, Benito, Ogs, Marole, Škurlone, Fran, Matete, Pepe, Misla, Toni i Brena), a prvu utakmicu ni Stijepo.

 

1.    utakmica:    Turčin – Uvalica 30.6. 1820, Bellevue

S druge strane, skoro podjednako desetkovana Špilja nije imala sreće i dobila je teškog protivnika iz drugog bubnja Fun H2O (a bilo je 50 % šanse da dođu Gjivovići ili Čingrija bez cijelog niza mlađih koji su otišli u Vilu Banac), te daleko najtežeg protivnika iz kvalifikacija Montovjernu. Osim ako Suha i ekipa ne odu namjerno u skupinu D (kao A2) što bi im donijelo puno lakše protivnike u grupi, kao i četvrtfinalu. I četvrta ekipa koja stiže Špilji nije bezazlena (s obzirom na izostanke). Biti će to najvjerojatnije lošiji između Vile Banac i Puntižele, a sastav Špilje u prvoj utakmici (a upravo taj protivnik će otvoriti Glavni turnir protiv branitelja naslova) će biti s najviše izostanaka i s također, kao i kod Turčina, s upitnih čak i sedam igrača.

 

1.    utakmica:    Špilja '94 – ? 11.7. 1615, Danče

 

 

Obje fotografije preuzete sa portaloko, autora Maria Buconića.

Posljednja izmjena Četvrtak, 18 Srpnja 2013 23:05
 

Komentari

avatar xy
0
 
 
e moj zambata cijela tvoje ekipa je bila na dančama a ti donosiš Vlašiću pehar na ždrijeb

radi čega, par slika na portalima ( i to sa Vlahom )

baš si jdn
avatar dbk
+1
 
 
"How low you can go?" @ Zambata
avatar dančar
+1
 
 
lako za zambatu, mene je kova razočaro
avatar Debeli Kaka
0
 
 
dva covjeka bez morala i clan crvene funjestre
avatar Debeli Kaka
0
 
 
a donja slika je takva da je ne smijem komentirat jer cu bit cenzuriran
avatar Pile
+1
 
 
A lijepo sam vam ja govorio kakav vam je Zambata čovjek
avatar Pile
0
 
 
Zambata ljudino
avatar zambata
0
 
 
Nevezano za ove glupkaste komentare, pehar sam donio da ne ispadamo seljačine, jer postoji puno normalnijih načina da se izrazi prosvjed protiv nečega što vam smeta u divljoj ligi. Neke sam i sam predlagao, ali ne, neki pametnjakovići kažu: boli me kurac, nek sam vlašić dođe po pehar, neki pilatovski peru ruke i kažu, nisam ja to osvojio (zamislite, nije ga osvojio, a znao je krkanski čupat pločice s njega). Takvi znaju samo srat po dance.hr i to bez potpisa, a onima koji se potpišu svaka čast.. Pozdrav ekipi Špilje i želim im puno sreće u prvom kolu na Dančama ako ih se skupi dovoljno.
avatar b/a
0
 
 
prozivaš čovjeka koji niti je oštetio pehar, niti stvarno nema nikakve veze s njime, osim što se najviše stavio da ga se popravi??? gdje ti je tu logika.
avatar zambata
0
 
 
prozivam ga jer sam ga pitao da mi pomogne bar ga pričuvat na pilama dok ostavim auto. Bolje da je reko neću, zambata odjebi. A kako se stavio, ko za sve ostalo, napravi pola posla, pa pola dogodine. Da se mene pita, vratio bih ga kakav god bio jer postoji ime i prezime ko je šta na peharu napravio. Ali bi ga vratio. Tebi ništa ne zamjeram, jer jebiga znamo sve šta se događalo
avatar b/a
0
 
 
baš je zbog toga zaslužio prozivku na stranici. a i to pola posla je više nego bilo tko drugi. čuvena špiljina poduzetnost u rangu one a zašto ado nije napravio roštilj ;)
avatar zambata
0
 
 
pa dobro, malo sam se očešo od njega, zato što je malo ispao licemjer. A o Špiljinoj poduzetnosti ne treba previše trošiti riječi, zato neću ni igrat, zbog istih razloga kao i ti. Najpametniji i najglasniji sjećam se bili su neki kad su govorili kako smo ispali divljaci nakon utakmice protiv pallacea, distancirali se i govorili, ovaj nije s nama. Da nisam donio pehar, ispali bi još veći divljaci, zato nek te face igraju sami sa sobom
avatar b/a
0
 
 
ma pusti ih, mama im je ovaj ;)
avatar b/a
0
 
 
pojavljivanjem na ždrijebu jučer u sponzi dva člana udruge prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu su izbrisana iz članstva, odnosno kako presjednik legaz kaže istupili su: to su zamabata i spahić ;) demokracija na djelu. zambata je čak kriv samo što je bio u sponzi ;) http://www.divljaliga.eu/apps/blog/show/16614160

a kako vidim mene niti nema na listi članova, prebrisan sam ko da me nikad nije ni bilo ;) još samo da me iz vu danče izbace i bit će više nego očito da nije problem u predsjednicima tih udruga, nego u meni.
avatar zambata
0
 
 
haha, odlično, nisam član niti jedne od udruga, još da istupim iz VU Danče i to je to.
avatar vjever
0
 
 
ima nas još takvih, trebali bi formirat udrugu nečlanova bilo kakve udruge
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo