Početna Kvalifikacije Turčin po drugi put iste godine slavio sa 5:0
Turčin po drugi put iste godine slavio sa 5:0 PDF Ispis
(6 ocjena, prosjek: 3.67 od 5)
Kvalifikacije
Autor administrator   
Četvrtak, 05 Srpnja 2012 23:57

Još nikad Turčin nije iste godine dvije utakmice dobio bez borbe. Jednako tako nije se događalo da u 2A kolu nije odigrana neka utakmica (eventualno pokoja iznimka tijekom godina, ali teško se sjetit konkretne utakmice), a ove godine čak  5 od 8. Valjda smo sa 11. neodigranom utakmicom stigli do kraja tog poražavajućeg niza i od sada pa nadalje, bar ova dva preostala kola kvalifikacija nećemo imati takvih problema. A onda ćemo vidit jesu li se, valja jesu, sve momčadi iz Glavnog turnira dovoljno ekipirale bar za nastup.

 

Za početak odgovorit ćemo na pretpostavke iz najave. Tonči Vlašić je stigao, ali nije donio pristupnice. Gradićevo nije došlo. Bio je tu i Šole, ali sve i da je htio igrat nije imao protiv koga.

 

Dan je krenuo s „performansom“ Berdove vile. Ali su već pomalo postali dosadni, ponavljaju se. I u terenu se ponavljaju, pa je utakmica bila po očekivanju. Nakon minute igranja prva dvojica Berdovaca su prestala plivati, uskoro i većina. A nakon malo više od pola utakmica svi su stali i napustili su utakmicu.

Uvalica se danas pojavila. Bilo ih je čak 11, a s time da je zaigrao i trener Đapić, kao i dvojac inače navijača Uvalice koji se inače kupaju na Dančama i po prvi put su zaigrali Divlju ligu. Bili su tu i Surle koji su pomoć Mičića vodili igru i lakoćom svladali kupalište ispod Petke kojih je bilo ravno 7 i naravno da nisu mogli ozbiljnije parirati.

 

Slijedeći protivnik Turčina je ponovno, ako se ta riječ može upotrebiti, Uvalica. Igra se u subotu u Platu. A kuloari bruje da će najmanje 1 auto (4 igrača) Turaka sutra krenut iz Zagreba na jedan vaterpolski vikend. Šteta što, u slučaju uspjeha, i 3A kolo nije odmah u nedjelju pa da i tu utakmicu mogu odigrati, ali to bi jednodnevno bolovanje moglo riješiti Wink. Osim njih, nakon dugih pregovora, konačno je potpisan i jedan igrač Mrkana. Igrao bi on i do sad, ali je bilo problema u vezi odštete s obzirom da je ostalo repova kod posljednjeg transfera jednog igrača između ove dvije ekipe.

 

Posljednja utakmica bila je ona između Buže i Boninova. Buža je to rutinski riješila iako i dalje igra bez oba ovogišnja pojačanja, nekadašnjeg kapetana Turčina i Mara Pulića.

Sve utakmice je rutinski odsudio Milić, a prvu je predstavnik organizatora bio Buconić, druge dvije Vlašić. Smokvina je bio supervizor.

p.s. Nadam se da izvještaj nije (pre)destruktivan i da zbog njega neće možda idućih dana koja ekipa odustati od igre.

 

 

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

Posljednja izmjena Četvrtak, 19 Srpnja 2012 02:05
 

Komentari

avatar komplexaš
0
 
 
Nije, dobar je izvjestaj !
avatar mk
0
 
 
Šta piše na transparentu?
avatar pero79
0
 
 
Ovi Berdovci su ko Đerekova najava utakmice, prvi put ti je smiješno, drugi put isto, treći put možda, ali već četvrti put su naporni. Jedino su im žemske iz pratnje i dalje zanimljive ;) posebno ova što je na prvoj slici u prvom planu ;)
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo