Početna Kvalifikacije Ždrijeb 31. Divlje lige
Ždrijeb 31. Divlje lige PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Kvalifikacije
Autor b/a   
Četvrtak, 17 Srpnja 2014 00:19

 

 

 

Danas je ispred Kneževa dvora održan ždrijeb 31. Divlje lige. Prijavilo se 27 ekipa što znači da se trend smanjivanja nastavio. Prvotno je došla samo 21 prijava, ali je Vlašić produžio prijave za još par dana što je još 6 momčadi ponukalo na nastup. Bit će interesantno vidjeti hoće li zaista i zaigrati jer ne vidim razlog da se do prvog roka ne bi prijavili da su imali volje i želje.

 

 

Od najavljenih uzvanika na ždrijebu se nije pojavio Spahić, tako da su nam kuglice izvlačili: dožupan Davorko Obuljen, županijska pročelnica za sport Marijeta Hladilo, ravnateljica Ljetnih igara Ivana Medo Bogdanović, najbolji igrač malonogometne reprezentacije Dario Marinović, bivši rukometni reprezentativac Senjanin Maglajlila, te Miho Bošković i Veselin Đuho. Od branitelja naslova stigli su Andrej Drobac i Nikša Vragolov te također izvlačili kuglice.

Program je nažalost vodio Čolo. Kažem nažalost jer je i prije bio loš u toj ulozi, a s godinama je sve lošiji i lošiji. Kad ideš nešto (još k tome vezano za Divlju ligu) organizirat na takvom mjestu kao što je Knežev dvor onda bi od voditelja očekivao da se bar malo pripremi. Na početku je pogriješio ime dožupana pa ga je prekrstio u Dubravko, a Maglajliju u Sanjina. Ni u drugom pokušaju, nakon minut – dva,  nije uspio točno izgovoriti ime bivšeg pivota.

Osim toga tijekom ždrijeba nije uopće bilo jasno gdje koja ekipa ide, niti je Čolo to iti jednom rekao.  Sve je odradio kao da ga je netko puškom natjerao da dođe i sa željom da završi što je moguće prije. Vjerojatno više nema tako dobre dnevnice od Divlje lige kao tamo 2007., 2008, 2009...

Nakon Spahića  koji je lani uz komentar „ovo su moji“ izvukao Turčina, ove godine ta čast pripala je baš Maglajliji.

 

Na ždrijebu je osim uzvanika, dva predstavnika branitelja naslova, velikog broja reportera brojnih dubrovačkih portala (jedno 10-ak novinara), nas četvorice Dančara bilo još samo 2 ili 3 predstavnika ekipa: Brailo iz Čingrije, Kljunak iz Čilipa te Romeo iz Funa za kojeg nisam siguran je li ostao ili je otišao prije ždrijeba. Bilo je pomalo tužno vidjeti sve one prazne stolice i sa sjetom sam se prisjetio starih vremena kad je bilo puno više stolica pa bi opet dosta prisutnih ostalo na nogama.

 

Turčin je trebao otvoriti ovogodišnje kvalifikacije u subotu u 1530 protiv Lozice. S obzirom da u 1600 Hrvatska u Budimpešti igra protiv Srbije doći će do pomicanja termina pa još ne znamo točan termin.

Imamo 3 kvalifikacijske grupe, A i B sa 7 i C sa 6 ekipa. Igra se po repasaž sustavu iako iz svake grupe po 3 momčadi ulaze u Glavni turnir.

 

Špilja je znala daće kao lanjski četvrti biti nositelj grupe D, a od četvrtfinalista došla je Elita. Prvo kolo C i D skupe igra se na Dančama. Tako da će Špilja krenuti 4. kolovoza na domaćem, uglavnom ne po dobrim rezultatima pamćenom terenu.

 

U galeriji ispod pogledajte kostur kvalifikacija i Glavnog turnira.

 

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

Posljednja izmjena Četvrtak, 17 Srpnja 2014 00:31
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo