Početna Kvalifikacije Suvereno kroz kvalifikacije
Suvereno kroz kvalifikacije PDF Ispis
(9 ocjena, prosjek: 4.56 od 5)
Kvalifikacije
Autor administrator   
Petak, 01 Kolovoza 2014 00:07

 

Turčin je po prvi put u povijesti prošetao bez poraza kroz kvalifikacije. Tri  utakmice, koje samo naizgled, neupućenima izgledaju dramatično,  bile su zagrijavanje za ono što slijedi. Danas je pobijeđena Pasjača, nakon četveraca, rutinski.

 

 

Po prvi put ikad Turčin je igrao kvalifikacijsku utakmicu Divlje lige u kojoj ga je i poraz vodio u Glavni turnir. Nakon jučerašnje odgode gdje smo se s Konavljanima trebali naći na po puta, u Platu, danas smo zaigrali na domaćem terenu, uvijek neugodnim Dančama.

Zbog brojnih izostanaka:

-          Bani zakasnio na avion u Kolnu i drugi dan u nizu,

-          Marku turistička sezona cvijeta,

-          Stijepo Paškva pokupio virozu od poslovnog partnera (svatko ko želi kvalitetnu majicu, a možete i svojim gostima preporučiti, obavezno svratite do novootvorene butige od majica – dok razgledate možete i kavu popit – na Pločama: kad krenete skalama prema restaurantu na Komardi, na prvom podestu skrenite desno),

-          Pepe otišao na brod,

-          Marge otišle u Purgeriju,

-          Šole nestao u akciji,

-          Marole i dalje u outu

 

Danas smo bili pomalo oslabljeni, ali opet dovoljno pribrani da dobijemo kvalitetnog protivnika Pasjaču. Krenuli smo s novoprobuđenim Pavletom na dva, b/a na beku, Vlaho se vratio i skupa s Ogsom pokrio lijevu, a Josh direkt iz Poreča, sa Benom desnu stranu. Bile je također bio na rubu viroze, ali je krenuo na golu. Ipak nakon četvrtine i po zatražio je zamjenu, pa je uskoro Misla stao na gol.

Samo dramaturgije radi Bena nije zabio kontru 1 na 0 iako je imao vremena za dva šuta, a da je htio mogao je još i sada cimati koliko je imao vremena i prostora. Isti razlozi ponukali su Žeksa da ne posluša dogovor s početka utakmice i da namjerno pogodi stativu sa igračem više. Da ne govorimo o Ogsu koji je u zadnjoj minuti promašio četverac jer je znao da će bit efektivnije sve završiti u raspucavanju gdje će moći više puta šutirati.

 

Ako zanemarimo drugu četvrtinu, obrana je opet bila granitna, samo 2 primljena gola u preostale 3 četvrtine.  U posljednjih 5 minuta ušli smo sa 3:5, ali smo lakoćom stigli na 5:5. U zadnjem napadu bio je još jedan klasični četverac za nas, ali ga inače izvrsni sudac Nikola Curić nije dosudio.

Peti gol Turčina, posljednji na utakmici, zabio je Josh. Svi znamo da je nakon voljenih Danača, Pasjača odmah na drugom mjestu u njegovom srcu. Iz poštovanja prema toj činjenici i svojim Konavljanima nije slavio gol. Neki zlobnici su čak i komentirali da se nadao promašaju.

Zanimljivo da je Turčin u ovoj utakmici promijenio čak 3 golmana; nakon Bileta  i Misle, na raspucavanju četveraca na gol je stao b/a.

 

 

3. kolo kvalifikacija

Turčin Danče – Pasjača Popovići 5:5 (0:1, 3:3, 0:1, 2:0) – četverci 8:7
Sudac: Nikola Curić.
TURČIN DANČE: Bile, Brena, Žeks, b/a 1, Pavle 1, Josh 1, Vlaho vrati se, Bena 1, Maro, Ogs 1, Misla. Treneri: Zambi i Pop
PASJAČA POPOVIĆI: Marko Smišljan, Robert Drobac 1, Antun Bušković, Ivo Alavija, Vlaho Lise 2, Antonio Cvjetković, Maro Lubura, Nikša Matijašević, Kićo Mehmeti, Mate Granfarola 1, Miho Perović, Mato Alavija, Tomislav Banac 1.

Posljednja izmjena Petak, 01 Kolovoza 2014 00:13
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo