Početna Kvalifikacije Pregled 2. dana kvalifikacija
Pregled 2. dana kvalifikacija PDF Ispis
(5 ocjena, prosjek: 3.40 od 5)
Kvalifikacije
Autor administrator   
Srijeda, 14 Srpnja 2010 01:14
     Danas su uspiješno odigrane sve 4 utakmice za razliku od jučer. Sve je počelo nominalno najjačom utakmicom Puntižela – Gjivovići. Ipak, samo je u prvoj četvrtini bilo neizvjesnosti, a kasnije je igrala samo jedna ekipa, a to su bili Župljani.
 
Puntižela - Gjivovići    12:3
    Na kraju je završilo 12:3 i Puntižela je već sigurna na B1, osim ako ne odluče kalkulirat i ići na B2 koji nosi grupu B u kojoj je Montovjerna odustala pa će uz Čingriju bit 3 kvalifikanta. A B1 im nosi grupu C u kojoj su Copa i puno ojačani Penatur – pojačali su se dijelom Rele: braća Surla, Bilić... te Medanom. Kad smo kod pojačanja kako se šuška u kuloarima Marga pristupa Čingriji i Dado Marković Pallaceu.

Šeherezada - Buža    7:1
    Druga utakmica bila je ona između Vile Šeherezade i Buže 1864 Metnem. Tu imamo dosta slikovnih i video materijala koji će bolje opisat događanja u terenu. Spomenimo da krajnji rezultat ne odražava stvarno stanje kroz utakmicu. Buža je predvođena najboljim taktičarem Divlje lige, Magom, složila pametnu taktiku kojom su neutralizirali plivačke prvake u suparničkim redovima. Nismo dovoljno stručni da procijenimo je li to bila čuvena lastika, ali da je lepeza i postava Buže bila jako i elastično rastegnuta po čitavom terenu, to jest.
    Ta elastičnost je dovela do toga da je utakmica bila puna prilika s obje strane, gotovo svaki napad ili kontra ili šut sa poludistance. Ali jako malo golova. I golmani su odlično branili, a i ponekad lopta nije slušala napadače. Čak ni Priku koji je pojačao Bužu ove godine. Na kraju 7:1 za Šeherezadu koju vodi zlatni juniorski kapetan Bautović, uz asistenciju Benića, ali s napomenom da je na poluvremenu bilo 3:1, a na kraju treće 4:1. Kod Šehera nije bilo Pixyija pa ga je na golu mjenjo Slice ilitiga Feta.

PVG - Kolorina    9:3
     I treća utakmica, PVG – Kolorina. Rutinska pobjeda Gružana protiv Pilara kojih se skupilo samo 8. Od starta utakmice legendarni Pero Sjekavica je krenuo sa taktikom Indijanca i zato je i postigao 7 od 9 golova svoje ekipe. Završilo je 9:3.

     Statistiku tj. strijelce svih današnjih utakmica, kao i Žeksovu guzu, možete vidjet na: http://www.divljaliga.hr/?page=vijest&id=233.
 

Šeherezada - Buža

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

 

Posljednja izmjena Subota, 17 Srpnja 2010 13:43
 

Komentari

avatar b/a
0
 
 
odustajanjem montovjerne otvorilo se još jedno mjesto iz kvalifikacija koje će se popunit ždrijebom, tj. ždrijeb će odlučit iz koje će skupine ić 3. ekipa. poštenije bi bilo da se odigraju još te 3 utakmice izmežu 4 treća...

bit će zanimljivo. penatur se silno ojačo. dobili su na širini što im je prije najviše falilo pa su neki morali igrat više nego što objektivno mogu. a i medan s desne i bilić s lijeve strane su vrhunska pojačanja. mislim da je ovo njihova godina, sad je sve na velikom prijatelju stranice da posloži ekipu sa pridošlicama.

dobit će i palace puno s markovićem koji može ulazit ko drugi sidrun, a i valjda neće imat ozlijeda ko lani. sutić je već dokazo da zna izvuć možda i više od maksimuma iz svojih igrača.
avatar xeneize
0
 
 
Montovjerna se prepala premoćne Čingrije!
avatar lešo lokarda
0
 
 
Čingrija bi trebala dodati Pro Recco svom imenu
avatar barco
0
 
 
puno je tu zvijezda,strah me da ne prođu ko REAL Madrid
avatar xeneize
0
 
 
Ne, ne, Pro Recco bi trebo dodati naziv Čingrija svom imenu.
avatar pixy
0
 
 
Napomena > seherezada bez mene, dva sidruna i jos dva pojacanja s porporele aka porat profundis te bez najboljeg igraca i pojedinca u nasim redovima / juniora Mislava Gaspara

na drugoj utakmici smo skoro u punom sastavu, a ako dode do utakmice s Turcinom jaaaaaako se veselimo i jaaako cemo bit ojacani / hehehehe
avatar b/a
0
 
 
pa kakvi ste to kad su vam iz porata profundis pojačanja ;)
avatar pixy
0
 
 
radi se o dva jako dobra mladića koja su svojevrsno bila mješani članovi što Porata, što Rele

plus maznuli smo PVG-u njihovog najbržeg plivača Bilića i sad gradimo igru na plivačkim Krilima Bilića, Bogdanovića, Limova te još par brzih momaka. Polagano se i okuplja ekipa u punom sastavu - sutra u manjku samo dvojice protiv PVG-a, a ujedino i izgleda da pobjednici sutrašnjih susreta Šeherezada - PVG i Turčin - Fun h20 ide u glavni turnir.

MNOGO SREĆE TURČINU

ps: vidimo se u finalu - hahahahahaha
avatar Artanis
0
 
 
čestitam Turčinu ili Šeherezadi, izvučena je njihova skupina za direktnog trećeg koji se pridružuje divljeligaškom Pro Reccu!!
avatar xeneize
0
 
 
Lijepo za čut! :)

Pro Recco über alles!
avatar b/a
0
 
 
unatoč osmijehu sreće u vidu današnjeg dodatnog ždrijeba, nema opuštanja.
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo