Početna Kvalifikacije Turčin na korak od glavnog turnira
Turčin na korak od glavnog turnira PDF Ispis
(10 ocjena, prosjek: 4.60 od 5)
Kvalifikacije
Autor Administrator   
Nedjelja, 18 Srpnja 2010 00:42
    Danas je na rasporedu bilo 2A kolo, dakle samo ekipe koje su već jednom poražene i nisu imale pravo na drugi poraz ako su htjele i dalje igrat. Novosti u ekipi su dolazak Ogsa. Međutim, to nije značilo da je roster bio u potpunosti popunjen jer se Marole ipak nije pojavio izravno sa cijelonoćnog partijanja (iako je reko da će uspijet izdržat sve te napore i izazove), Pavle se bestragom izgubio nakon jučerašnjeg odlaska – ni mobitel mu nije uključen, Šole se isto nije pojavio, a i Fran je obnovio ozlijedu – ipak je platio danak preranom povratku, tako čestom u modernom surovom profesionalizmu.
    Krenuli smo s Biletom na golu, Pepetom na beka, Božoneom na 2, Ogs i Mark lijevo te b/a i Maro desno. Kratko smo usuglasili taktiku, a s protivnicima i sucem dogovorili da će se neće plivat za loptu nego da će prva bit njihova pa naša itd. I tako je Buža krenula s napadom, ali nisu prelazili na našu polovicu. Prvi je mrežu protivnika načeo Maro, a prvu smo četvrtinu dobili 3:0. S obzirom da nismo kompleksaši Wink igrali smo u laganom tempu i nismo htjeli nabijat gol razliku.
    Kasnije su se protivnici dogovorili sa sucem Rubenom da Pepe dobije izbačaj svaki put kad je blizu lopte, pa je brzo dobio 3 isključenja. A Bile je zaradio večeru za dvije osobe u Kazbeku akonto četverca kojega je nešto opuštenije branio. U našim redovima Božone je opet bio najbolji strijelac, jedini sa 2 gola, a Mark se pošto poto htio upisat u listu strijekaca pa je imao 5-6 nerezonskih udaraca. Na kraju je zabio.

A sad na PVG
    Pogledali smo i utakmicu prije nas gdje su igrali PVG i Don Gjivan. Pobjedili su Gružani 4:2 ili kako je to objasnio Pero Sjekavica, on je pobjedio Don Gjivana jer je zabio 3 od 4 gola svoje ekipe. Ta je utakmica bila izrazito loša, do četvrte četvrtine rezultat je bio 1:1. Od nekad vrlo dobrog PVG-a danas je na Bellevueu bio samo Sjekavica i nadamo se da će bit u ovakvom sastavu i u ponedjeljak u 1755 na Dančama.
 
2A kolo kvalifikacija - C skupina
Turčin Danče - Buža 1864 Metnem     7:3 (3:0, 1:1, 1:0, 2:2)
Turčin: Bile, Božone 2, Stijepo 1, b/a, Maro 1, Benito, Mark 1, Ogs 1, Josh, Pepe 1. Trener: Zambata.
Buža: Tonći Đanović, Antun Delija 2, Mario Cvjetanović (1), Lukša Cvjetanović, Miho Lobrović, Nikola Raguž, Vedran Đuho, Antonio Đanović, Petar Mihaljević. Trener: Mage.
Posljednja izmjena Utorak, 20 Srpnja 2010 12:59
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo