Početna Kvalifikacije Završene kvalifikacije
Završene kvalifikacije PDF Ispis
(8 ocjena, prosjek: 4.50 od 5)
Kvalifikacije
Autor administrator   
Četvrtak, 22 Srpnja 2010 12:15
Lijepa djeva bodri Turčine    Jučer su na Dančama zavšene kvalifikacije. Igrano je 3A kolo, a od 4 utakmice samo je zadnja bila napeta. Na početku se kasnilo. Neki su se već pitali je li danas Divlja liga na Dančama, a onda se oko 4  i kvarat pojavio i brod i organizatori na njemu. Tako dok su se prijavile ekipe i stavile kapice s oko 15ak minuta zakašnjenja krenula je prva utakmica.

Sustjepan mali muo – Mrkan Cavtat    4:11
    Samo je prva četvrtina bila neizvjesna, a uglavnom se igralo kontra na rekontru i obratno. Bilo je dosta grešaka, a završila je 2:2. Međutim već u drugoj četvrtini stvari dolaze na svoje mjesto i dosta kvalitetnija ekipa Mrkana ide na 8:2, kasnije u trećoj i 9:2 pa su se malo opet opustili i završilo je 11:4.
    Jedan pojedinac Sustjepa bio je nezadovoljan s izvještajem dance.hr-a s jedne njihove prijašnje utakmice pa ga danas moramo pohvalit kako je lukavo, da ga sudac ne primjeti, ušao u igru za vrijeme napada svoje ekipe, sa bočne strane terena na protivnička 2 metra na lijevom krilu i tako stvorio višak igrača.
    Mrkan je tako ušao u grupu D.

Daksa – Gjivovići Dolphins    5:13
    Slično kao i u prvoj utakmici, samo što su Delfini već prvu četvrtinu dobili 6:0, pa su se onda kolegijalno opustili i odigrali dosta opuštenije i dozvolili Daksi da upiše pristojan poraz. Za Gjivoviće je zaigrao i Dado Dragojević koji ih je prije točno 20 godina vodio do jedinog naslova u povijesti. Kezo je u dresu voljenog HNK Dubrovnika kasnije do dugo u noć u betuli slavio ulazak u Glavni turnir.
    Gjivovići idu u grupu B.

Turčin Danče – Vila Šeherezada        7:5
    Izvještaj s utakmice možete pročitat u zasebnom članku, a voljom ždrijeba obje ekipe su prošle u Glavni turnir. Turčin u grupu C, a Šeherezada u grupu B.

Bellevue – Luka Čilipi    6:3, nakon žalbe 0:5
    Najkvaliteniji par danas. I vrlo vjerojatno bi obje ekipe pobjedile bilo koju od 6 ostalih iz današnjeg programa. Osim kvalitete, utakmica je obilovala i nesportskim potezima i velikom nervozom. Za to je najviše kriv Nikola Mihajlović. U nekoliko navrata je udarao protivnike iznad mora (o udaranju ispod razine mora da ne govorimo), pritom koristeći činjenicu da u Divljoj ligi sudi samo 1 sudac i to jučer s fiksog mjesta na brodu pa je vrlo teško vidjet što se događa na vanjskom pozicijam gdje nema lopte. Ili ako bi poslušali komentare igrača Luke Čilipi onda koristeći činjenicu da je sudac b/a bio loš.
    Potezi tog igrača za kojeg se pokazalo da i nije smio igrat zbog nastupa negdje u Mađarskoj, obilježili su cijelu utakmicu. Zabio je prvih 5 od ukupno 6 golova svoje ekipe, a jednom je cijela klupa Čilipa krenula prema njemu nakon što je kako se poslije utakmice pričalo „Zavrno jaja protivničkom igraču“. Tada je i jedan gospar u majici Bellevuea skočio u more i krenuo prema mjestu, na sreću ipak samo verbalnog sukoba. Kasnije, neposredno nakon utakmice, isti se gospar verbalno sukobio s nekim igračima Luke Čilipi.
    Utakmica je bila maksimalno izjednačena. Prve 3 četvrtine su završavale rezultatom 1:1. Posebno zanimljiv gol postigao je Matija Lončar u poslijednjim sekundama 2. četvrtine. Opucao je sa svoje polovice. Pliska mu se odbila preblizu njega, a predaleko od gola, ali je od malog vala dobila putanju vrlo neugodne parabole koja je završila u rašljama golmana Jaža koji je samo pogledom ispratio loptu.
    U zadnjoj četvrtini Roko Tolić – iako su mu cijelu utakmicu igrali mrtvu zonu što vanjski pucači Luke Čilipi, sa desnog vanjskog, nisu uspjevali iskoristit – okreće svog čuvara Bukvića i zarađuje četverac. Međutim, Vlaho Kljunak pogađa stativu, a u rekontri Mihajlović zabija. Kasnije Mihajlović koristi igrača više kada je Niko Vezilić dobio 3. izbačaj i prvi put je 2 razlike, ali to mu nije bilo dovoljno i uz to upućuje neke nepristojne riječi uz pokazivanje srednjeg prsta obje ruke prema Veziliću što opet skoro dovodi do sukoba. Nika su suigrači ispratili iz terena, a sudac nije ni ovaj put vidio što se dogodilo. Navodno je bio predaleko da bi čuo te riječi, a i Mihajlović je bio leđima okrenut sucu te je tako i zaklonio nepristojne geste rukama. U posljednjim trenucima za konačnih 6:3 zabija bivši igrač Turčina, Kaciga.

    Ipak to nije bilo konačni rezultat jer je uskoro Tonči Vlašić uvažio žalbu Luke Čilipi jer toliko spominjani Mihajlović nije imao pravo nastupa jer je u zadnjih godina dana bio u zapisniku najmanje jedne utakmice negdje u Mađarskoj. A uostalom ovakvim iskompleksiranim likovima koji samo misle kako će udarit protivnika i nije mjesto u Divljoj ligi, a ni sportu općenito.
    Tako je Luka Čilipi ušla u Grupu A gdje će između ostalog igrat i protiv Špilje '94 Danče.
Posljednja izmjena Nedjelja, 25 Srpnja 2010 00:27
 

Komentari

avatar pero79
0
 
 
danas kad hvalite tog pojedinca nema mu imena. koji ste vi, e ;)
avatar administrator
+1
 
 
Apropo ovog gore, čuo sam da me Dinko jučer nešto trebao, što je to bilo?
avatar b/a
0
 
 
kakva teška utakmica za sudit ;)
avatar Artanis
0
 
 
Super suđenje,to sam baš jučer Smokvini komentirao. Jedino mi je zao sto nije i Nikola zajedno s Bancem išao na hlađenje....
Al ozbiljno ne bi vjerovali ljudi kako je momak normalan i legenda ovako izvan terena, čim ga netko lupne kao da postane najveći idiot ikad, vjerojatno na kapetana svog:P
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo