Početna Vijesti Vrlić i Marković još godinu u Jugu
Vrlić i Marković još godinu u Jugu PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Vijesti i obavijesti
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 01 Kolovoza 2016 22:16

Plan da se pobjednička momčad zadrži na okupu polako se realizira, Pavo Marković i Josip Vrlić potpisali su nove jednogodišnje ugovore. Ostalo je još 5 dana do početka Olimpijskih igara, vidjet ćemo hoće li do tada doći još koja vijest sa jug.hr-a:

 

 

Josip Vrlić i sljedeće će sezone nositi kapicu Jug Croatia osiguranja. Danas su on i predsjednik VK Jug Croatia osiguranje Lukša Jakobušić dogovorili novu jednogodišnju suradnju koja će biti ovjerena nakon završetka Olimpijskih igara u Riju. Vrlić je u karijeri nastupao za Primorje, Barcelonetu (tri naslova prvaka Španjolske i jednom pobjednik Kupa Španjolske), Fluminese (prvak Brazila), i Radnički iz Kragujevca. Prošla će sezona biti zapisana zlatnim slovima u kojoj je s Jugom osvojio četiri trofeja i u kojoj je u 45 odigranih utakmica postigao 60 pogodaka.

'Sretan sam što ostajem u Jugu u kojem sam proveo najbolju sezonu u svojoj karijeri. Vjerujem kako ova momčad i sljedeće sezone može ponoviti iste uspjehe', poručio je Vrlić iz Brazila gdje se nalazi na pripremama pred početak Olimpijskih igara na kojima nastupa za Brazil.

Razloga za zadovoljstvo ima i trener Vjekoslav Kobešćak koji će ponovo na dispoziciji imati izvrstan centarski par.


'Na obostrano zadovoljstvo nastavljamo suradnju. Josip je pokazao svoju kvalitetu u protekloj sezoni koja je bila po mom mišljenju najbolja u njegovoj karijeri i očekujem da tako nastavi i ubuduće.'

Josip Vrlić očekuju se u Dubrovniku sredinom rujna kada će se svi jugovi reprezentativci priključiti ostatku momčadi u pripremama za novu sezonu.

 

Još ranije dogovor je pao i s Pavom Markovićem koji će i sljedeće sezone nositi kapicu svog matičnog kluba. Također je potpisao jednogodišnji ugovor. Marković je dijete Juga, prošao je sve uzrasne kategorije, a za prvu je momčad debitirao u sezoni 2003/04 i u karijeri je s klubom osvojio ukupno 21 trofej, od toga 10 naslova prvaka države, 6 naslova pobjednika Kupa, po 2 naslova prvaka Europe i pobjednika Regionalne lige te jedan naslov pobjednika Superkupa Europe. Kao član hrvatske reprezentacije, na Svjetskom prvenstvu u Melbourneu 2007. godine osvojio je zlatnu medalju.

'Sretan sam što sam ostao u svome klubu i napravit ću sve da svojim igrama i pristupom radu doprinesem da momčad ponovi rezultate iz protekle sezone.',

kazao je nakon potpisivanja ugovora Marković.

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 01 Kolovoza 2016 22:17
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo