Po─Źetna Vijesti Jos jedan detalj
Jos jedan detalj PDF Ispis
(3 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Vijesti i obavijesti
Autor Administrator   
Nedjelja, 07 Svibnja 2017 23:16

Nakon objave teksta  Mala škola Vlade Kobešćaka dobili smo niz komentara na facebooku, što javno što u inbox pa donosimo jedan koji nam je bio najzanimljiviji:

Ima jedan detalj koji mi je prije 15-ak god ispri─Źao pok. ─Éuro Koli─ç, a mo┼żda je i vama poznat. Naime, krajem '91., pok. Vlado Kobe┼í─çak, kao predsjednik HVS-a, nije htio zapo─Źeti prvenstvo Hrvatske bez Juga. I u─Źinio je sve da se prvo ratno prvenstvo igra sa Jugom. Znate da je igra─Źima Juga bilo dopu┼íteno, od zapovjedni┼ítva obrane, izi─çi iz Grada. Bez treninga, ali ipak su bili dio prvog prvenstva Hrvatske.

 

Pok. ─Éuro, tada predsjednik Juga, zbog toga uvijek mi ga je neizmjerno hvalio i bio mu zahvalan na takvom njegovom inzistiranju. I zbog toga je uistinu bio velik. Hvala mu, a mislim da se njemu , pok. Vladu, takvo sportsko dr┼żanje vratilo u pro┼íloj godini u┼żivaju─çi u uspjehu Vjeka sa Jugom.

Veli─Źina ─Źovjeka je ─Źiniti dobro, naro─Źito i kada je tvoj veliki sportski rival u neprilici. ┼Żelio sam ovaj dio povijesti podijeliti s vama mla─Ĺima koji imate objektivan i iskren pristup sportu.

Za kraj je jo┼í va┼żno nadodati da je odlazak Juga u Rijeku nov─Źano pratila Atlantska preko pok. Ante Jerkovi─ça koji je tada bio u predstavni┼ítvu u Londonu.

Posljednja izmjena Nedjelja, 07 Svibnja 2017 23:17
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo