Početna Vijesti Izvlačenje parova!
Izvlačenje parova! PDF Ispis
(4 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Vijesti i obavijesti
Autor Administrator   
Subota, 11 Srpnja 2009 13:31

    Izvlačenje parova se jutros u jedanaest odvilo u komornoj atmosferi bazena novootvorenog Valamar nešto nešto truć truć truć resorta. Bilo je jako malo ljudi i izostala je tradicionalna atmosfera. Joshua je bio zadužen za piskaranje parova, ali nije to najsretnije napravio, pa smo pričekali službene rezultate koje možete vidjet na www.divljaliga.hr. Fotografije pogledajte u nastavku članka.

    Turčin je izvučen u skupinu C kvalifikacija i kreće u petak 17. srpnja protiv Ville Šeherezade na "ukletoj" Copi. Ako pretpostavimo da će ekipa Copacabana u ovoj skupini bit favorit, uz nepoznavanje nove ekipe Češka plaža, ističu se 3 kandidata za drugo mjesto koje vode u skupinu C glavnog turnira. To su Turčin, Pasjača i Sovrnja. Turčin ima "neraščišćenih računa" i s jednima i drugima i sigurno će bit jako zanimljivo.
    Špilja je izvučena u skupinu C Glavnog turnira, skupa s Porporelom koja se hvali da im je prva ekipa Danača stalna mušterija. To ćemo još vidjet, a utakmica pada na nezgodan datum i poklapa se s prvim koncertom U2 u Zagrebu. U grupu dolazi i pobjednig skupine B iz kvalifikacija (vjerojatno pobjednik utakmice već prvog kola Elita - Kamen mali) te nadamo se Turčin. što se tiče eventualnog 1/4finala tu Špilja opet nije imala sreće jer će ić ili na Čingriju koja ih zadnjih godina redovito izbacuje ili na opet okupljenu Montovjernu koja će zasigurno bit vrlo jaka.
    Sve u sve mu, na radost brojne publike i igrača, Divlja liga počinje u srijedu 15. srpnja na Bellevueu.

 

Posljednja izmjena Srijeda, 15 Srpnja 2009 00:59
 

Komentari

avatar Joshua
0
 
 
nadovezao bih se na Radin izvještaj i dodao da je organizacija izvlačenja bila jako loša, ni do koljena prošlogodišnjim transparentnim izvlačenjima na Karaci, pred predstavnicima svih klubova.
na početku niti je tko dijelio kosture za zapisivanje, nego si se sam morao izboriti za njih, niti je tko sugerirao da se siva polja MORAJU ispunjati (za razliku od zadnjih 10tak godina moga praćenje ždrijeba) niti je itko objasnio zašto su siva polja i dalje siva ako se moraju popunjati klubovima :) tako da je bilo dosta zbunjenih kad su dalje čitana imena klubova, a nismo ih imali gdje upisati (budući da su sva bijela polja bila popunjena)
uglavnom, palac dolje ždrijebu.
avatar b/a
0
 
 
ipak pohvale dvojici "turaka" i prezidenteu koji su se uspjeli probit u ovaj hotel čudnog imena (nešto nešto truć truć truć) unatoč činjenici da je organizator naveo da mogu doć samo ove poznate face što su i u bazenu jerbo oni podižu medijsku zanimljivost i pozvani su da uveličaju ovaj događaj, novinari i predstavnici 4 nositelja. zamisli do koje mjere se došlo.

predlažem da dogodine svi spozori uplate svoje iznose organizatoru na račun, a da se divlja liga niti ne igra.
avatar Divo
0
 
 
Zadnji komentar nije točan, jer Turčin je bio puno bliže peharu kada je isti stajao u lokalu Plitica d.o.o. u Burbonu!
avatar zekohonda
0
 
 
sto puno blize? zamalo mi je ispo iz ruke bio :)
avatar pop
0
 
 
znači bileta i maroleta još ne smatrate turcima, a oni su ga i osvojili
avatar Divo
0
 
 
Pa mi priznajemo činjenicu da nam je Špilja omogućila da budemo bliže peharu, samo kažemo da gornji komentar nije točan jer smo mi nekoliko puta na domak pehara!
avatar b/a
0
 
 
ma ajde, svi ovi poslije 2002. imaju sreće da su držali ovaj pehar, i moraju na tome zahvalit kovi koji je ipak u zadnji čas odlučio da neće pustit pehara da mu padne na pod i razbije se u 1000 komada. a čuo sam da kova i ove godine najavljuje finale i prvo mjesto te nešto poručuje copi, ali sad se nee mogu sjetit što ono točno :)
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo