Početna Od Yutela do Amerike Jug - Budvanska rivijera
Jug - Budvanska rivijera PDF Ispis
(8 ocjena, prosjek: 3.25 od 5)
Od Yutela do Amerike
Autor Goran Milić   
Utorak, 25 Studenog 2008 22:50

Jug je počeo utakmicu pomalo rezervirano. Budva se dobro držala i povela sa 2:0. Do tada Šefik je bio nesavladiv, igrali su M zonu i uspješno zatvarali sidrune. Seriju od 6 pogodaka je počeo Obradović, a pridružili su mu se Sandro (2 gola), Amer, Bušlje i Vranješ. Da tako je, nije tiskarska pogreška, Vranješ je dao gol. Budva je tek početkom zadnje četvrtine zabila svoj treći pogodak. A za krajnji rezultat zabijaju još Amer i Joković.

Ovu su utakmicu obilježila 2 ponajbolja golmana na svijetu, Vićan i Šefik. Prvi sa 11 obrana (obranjen peterac pri rezultatu 3:2 za Juga) i Šefik sa 12 obrana. Kod Juga uz Vićana ponajbolji igrač je bio Sandro, također je dobro odigrao Bušlje (napad loš) i Dobud kad bi primio loptu. Amer je zabio 2 gola ali je imao dosta loših šuteva, Miho je imao par solidnih šuteva, ali nije ništa forsirao pa nije ništa ni zabio. Joković je bio solidan (lijep gol) a Pavo je još izvan forme. Također bi htio napomenuti da je Jug imao jako lijepu akciju sa igračem više. Lopta je s lijevog vanjskog došla do Dobuda na prvu stativu koji je samo proslijedio na Bušlju na drugu stativu i ovaj je neometano smjestio u prazan gol (mislim da bi to bila odlična akcija za Špilju).
Sve u svemu moram priznat da Budva nije bila dostojan protivnik Jugu. Iako slabija od Primorca i Jadrana bar se očekivala malo bolja utakmica. Dosta ljudi je popadalo na kladionici jer su igrali hendikep manje od 4 gola.

Posljednja izmjena Petak, 05 Prosinca 2008 18:01
 

Komentari

avatar b/a
0
 
 
u kojoj kladionici ima hebdikep na jadransku ligu
avatar goran
0
 
 
super sport a vjerovatno i psk
avatar b/a
0
 
 
nije bilo prije osim gole utakmice u supersportu, ali su uveli za prošlo kolo.

nije mi jasno da budva s tolikim proračunom nije uspijela dovest barem jednog igrača s barem solidnim šutom.što se dogodilo s smithom i hrošikom?oli oni nisu bili potpisali za njih na početku sezone
avatar b/a
0
 
 
ova prva rečenica bi trebala bit s upitnikom.
avatar goran
+1
 
 
Smith je u Jadrana herceg novog a hrosik u grckoj
avatar b/a
0
 
 
zbunio sam se onda. a zašto ne igra smith za jadran?
avatar lešo lokarda
0
 
 
HAJDUK !!!
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo