Raspored odigravanja za “petnesku” i “s bare na baru”!

    Petneska se igra u nedjelju u 3, i to po redu s vrha ždrijeba. Odma mogu igrati i drugi par u ždrijebu, jer se može igrat na dvije bare.

    S bare na baru se igra u ponedjeljak u 3, i to po redu s vrha ždrijeba. Bit će limit od 20 min po utakmici (da stignemo sve odigrat). Ekipe se ne mogu zagrijavati u terenu, nego odma počinju – zagrijavati se mogu van terena. Oko 8 bi trebali završiti.

 

ZAVRŠEN 16. OMIŠKI PLIVAČKI MARATON

    U subotu 25. 07.2009. godine u Omišu završeno “ŠESNAESTO OTVORENO PRVENSTVO DALMACIJE U DALJINSKOM PLIVANJU – OMIŠ MARATON 2009”, koje je ujedno bilo i “7. PRVENSTVO HRVATSKE U DALJINSKOM PLIVANJU NA 10.000 metara”.

Međunarodni vaterpolski turnir Danče 2009.

    Upravo je izvučen ždrijeb vaterpolskog turnira Danče 2009. U međuvrmenu, rano jutros, ekipa Bellevue je bila primorana otkazat nastup zbog nastupa u 3A kolu kvalifikacija Divlje lige. Iako smo im izašli u susret i predložili im da imaju direktan plasman u polufinale našeg turnira, zaključili su da će ili slavit ako pobjede ili bit utučeni ako izgube pa da nema smisla takav igrat i ukvarit naš velebni turnir. U zadnji čas smo im našli zamjenu, ekipu Vile Šeherezade. Iako je to bratska Turčinova ekipa svejedno im zahvaljujemo.

Danas izvlačenje za “s bare na baru” i “petnesku”!

    Danas je (31.7.) u 19 na Dančama izvlačenje za “s bare na baru” i “petnesku” koje se odvija pod organizacijskim toplim majčinskim skutom Ogsa. Očekuje se puno uzbuđenja jer će se konačno po prvi put riješit neki vječni sportski animoziteti i riješit pitanje ko je apsolutni majstor u “petneski” i “s bare na baru”, kako u ekipi Palacea tako i u Špilji. Dosad su se na ogs@dance.hr prijavili:

 

 

Danas počinje malonogometni turnir

    Danas, u petak 31.7., počinje prvi od brojnih turnira u sklopu «Dančarskog ljeta». Utakmicom između Berdove vile i Barutane u 1800 otvara se Turnir na male barice. Prijavilo se 18 ekipa, a igrat će se kup sistemom s repasažom. Što znači da se poslije drugog poraza ispada. Osim za 2 ekipe koje će ispast u kvalifikacijskim utakmicama. Nadamo se da će večeras ili sutra bit objavljen kompletan ždrijeb, a za sada vam donosimo raspored današnjeg dana:

 

Hrvatska predala naslov!

    Loš nastup, posebice u obrani koštao je Hrvatsku poraza u polufinalu Svjetskog prvenstva. A ovakav sastav reprezentacije može jedino obranom dobijat utakmice. Tek smo u prve 4 minute igra podsjećali na dosadašnja izdanja gdje smo u 4 utakmice primili ukupno 17 golova. Kad se špina otvorila, nije stalo do kraja.

Turčin pobjedio unatoč neprepoznatljivoj obrani

 

      Ekipa IAVK Turčin Danče pobijedila je AVK Villa Šeherezada rezultatom 5:2. Iako je obrana podbacila primivši 2 gola, zadovoljstvo konačnim rezultatom zasjenilo je tu činjenicu. Trenutke za pamćenje napravili su capetan Miho (kapica broj 3) prekrasnim golom iza leđa koji se u službenoj terminologiji opisuje kao helikopter (tj helić za prijatelje) te Božidar (za prijatelje ŽeŽe) koji pri realizaciji šuta sa 20 cm nije htio ostaviti ništa pod sumnjom.

Palace – Montovjerna 5:4 (0:3, 1:0, 1:0, 1:0 – 2:1)

    Naša prva prava utakmica ove sezone. Utakmica je počela loše po nas pošto je već na početku Montovjerna povela odličnim golom Bobića.Taj pogodak je bio znak da počne tradicionalna nervoza i svađa unutar naših redova. Sve je to rezultiralo s još dva pogotka Montovjerne (Suha i opet Bobić) kojim se Montovjerna do kraja 1.četvrtine odvojila na 3 razlike. Ipak nakon toga smo krenuli s nešto boljom igrom i pomalo se počeli približavati. Do kraja nismo primili gola, ali smo zabijali samo gol po četvrtini i to Radić, Babić i Puh tako da je utakmica završila 3:3.