Predsjednik Mornara o budućnosti u Slobodnoj

 

U Slobodnoj Dalmaciji je prije par dana izašao intervju s Vickom Batinicom predsjednikom VK Mornara. Uz nekoliko uobičajenih pretjerivanja tipičnih za splitske sportske novinare („najstabilniji klub u Hrvatskoj“, „gornji dom hr vaterpola“ ili ono o proizvodnji igrača), intervju donosi zanimljiva promišljanja glavnog financijera kluba koji rezultatski zadnje 3-4 godine dominira mlađim kategorijama. Navodno postoji ideja ako i kada neki od tih mladih igrača stasaju u klasne seniore da klub sa 2-3 pojačanja napadne i vrh prvenstva Hrvatske. Do tada rade se planovi na infrastrukturnom jačanju kluba. Pročitajte intervju koji prenosimo u cijelosti:

ŠKOTSKA – HRVATSKA Strinić plače: Neka mi Škoti vrate loptu!

20:55 Hrvatski navijači došli bodriti Štimčevu čelu da se još više proširi od stresa

21:00 Počinje kvalifikacijska utakmica za Svjetsko prvenstvo. Zašto škotski igrači ovo uopće igraju kad im za ništa ne treba? Mogli su uzeti slobodan dan.

21:02 Igrači razmišljaju kojom taktikom danas igraju. 3-5-2, 4-4-2, 3-6-1. Čini se da igraju taktikom 1-1-2: poziv za Gorsku službu spašavanja.

2. kvalifikacijski krug Lige prvaka

Od danas do nedjelje igraju se 4 turnira 2. kvalifikacijskog kruga Lige prvaka. 16 ekipa podijeljeno je u 4 grupe, a po dvije najbolje odlaze u play off tj. treći krug kvalifikacija. Igra se u 4 grada: Rijeci, Reccu, Beogradu i Oradei.