Kad porastem biću Kengur

Kad su izbori za novog predsjednika LEN-a? Mogu li se i ja tu prijaviti? Umoria me više ovi ozbiljni vaterpolo sa ljudima koji rade protiv tebe, a ne za vaterpolo.

 

Total Waterpolo se uvatia toga sa svojon Poolshit komplicijom članaka. Iskreno kad san vidia šjor Lonzia kako spušta oni ekran umra san od smija. Nemaš više šta drugo za uraditi. Čovik si traži bilo šta šta će ga, u njegovoj glavi u našim očima, činiti bitnim ili prijeko potrebnim. Prije je testira jesu li baluni pravilno napumpani, a evo sad testira novu state-of-the-art tehnologiju. Nije za naše oči. Samo on smi gledat. Gramzivost i pohlepa koja dolazi iz doba kada je on rođen. Tako su se onda zadržavale vlast i pozicije moći.

Neznan iznad kakvih se sve navika, običaja i normi mi kao društvo i kolektiv možemo uzdići, ali se toplo nadam da se iznad ovoga tzv. mentaliteta gladnih, u kojem netko odluči da nema dovoljno za sve, te koji šjor Lonzi i dalje prakticira, ipak možemo barem kao sport uzdići, ako već nemožemo kao ljudi. Mislin da je vrime da ga se lagano svi ostavimo na miru. On misli da je pametniji od svih, a nevidi da će na kraju, jednom kad se povuče, sva krivica svega šta je loše u današnjem vaterpolu spast na njegova leđa. Nevirujen da je on apsolutno za sve kriv šta neštima u vaterpolu, ali će mu se svejedno sve pripisivati. E za to si je sam kriv. Alal vera i idemo dalje.

 

Neton prije nego je počelo ovo europsko pročita san nešto od čega san umra od smija. Čitam ja Gazzete della Sportivo kadli vidin odjednom na talijanskome jednu rečenicu, a išla je ovako nekako “Che Ronaldo? No, ho un Mondiale piu, Ma lui e un modello…” i gledan ja malo koji je ovo reka, kadli vidin brata Di Fulvia kako lagano ničim izazvan spušta jednom Ronaldu. Kristijanu. Umra san od smija. Nadan se da me razumite kad vam kažen da ga ja apsolutno podržavan. Uvik san bia za malo thrash talka, ali moran van čak i ja priznat da je brat Di Fulvio ovdi ipak malo pretjera haha. Mislin šta je očekiva? Da će Ronaldo otići kod svog frizera sa slikom di Fulvia, pokazati na njega i kazati “Isto kao ovom momku“? Ili je možda očekiva da će brat Ronaldo, koji ima 202 milijuna followera,  odgovoriti na tu provokaciju i dat mu malo pažnje? E moj Di Fulvio. Ti nećeš ni na ovaj moj članak reagirati, a Ronaldo bi triba na tebe reagirati. Kod Kikija ti nema džabe, ni za babe. Sto somića lira po tagu. I zanimljivo je kako je komentira da je Kiki “samo model”. Zanimljivo budući da je i brat Di Fulvio također model. Dodatno zanimljivo je to što su oboje modeli za donje rublje. Ronaldo ima svoj brand, a brat Di Fulvio za Intimissimi ja mislin (besplatna reklama jer nisan seljak).

 

izvor Instagram

 

Molio bih režiju da ubaci slike Di Fulvia i Kikija. Che cosa. Netom prije nego je završilo ovo europsko se dogodila jedna situacija koju si još i dan danas nemogu objasnit i morati ću ćuti vaša mišljenja. Svaka čast Viktor Nagyu šta je stao sa strane i dozvolia onome malome da brani zadnja dva penala, međutin ja to nebi uradia nikada za sve pare ovoga svita. Finale. Penali. Zadnja dva. Ma nema toga Boga da bi prepustia to nekome drugome. Je li to do sebičnosti ili čisto do pogleda na sport. Neznan. Momci ovo je filozofsko pitanje i molio bih vaša mišljenja. Fala van puno.