Početna Dančarske igre Sad se vidi, sad se zna, ko koga dopada
Sad se vidi, sad se zna, ko koga dopada PDF Ispis
(7 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Dančarske igre
Autor Mark   
Srijeda, 10 Kolovoza 2011 00:46

 

Današnjim utakmicama rješene su mnoge nepoznanice. Neki su se zahvalili na sudjelovanju, a neki provukli dalje i čekaju istu sudbinu. Ostalo je osam ekipa, dva polufinalista i 6 u repasažu, ali svih 6 imaju bar dvije pobjede tako da nema više labavo.


Prvi polufinalisti su jučerašnji Gadafijevi lavovi a drugi su se saznali danas: Berdova vila. Protivnik Kotićari im se nije ukazo. Strah, čulo se po hridima, a neki se smiju i odgovaraju taktika, idu se provuć kroz repasaž i izbjeć Berdovu do finala (možda je i onda nekako izbjegnu, tko zna), uglavnom nagradu za fair play neće dobiti.
Berdova vila : Kotićari = 3:0

Druga utakmica u 7 ura je krasna priča: gosti s Kineskog zida su se lagano oblizivali kad su vidjeli da su im protivnici Juniori, ali nakraju im je prisjelo. Juniori su krenuli golom Mateja u trećoj i dok je još trajala zbunjenost i visilo pitanje tko to vodi, Josip krasnim golom povećava na 2:0 (a tek je četvrta minuta). Zatvaraju vrata gola i u jeku napada Kineza povećavaju golom Mateja na 3:0.  I kao da to nije dosta Cota dodaje još dva gola. Rade je uspio malo ublažit poraz s dva gola, ali ni u jednom trenutku pobjeda Juniora nije bila dovedena u pitanje. Tako su Juniori dali svima do znanja da pobjeda protiv Barutane nije bila slučajna, a dati Kinezima 5 golova koji su sveukupno dosad primili 4, i to dati bez najboljeg strijelca Grgurevića (dosad dao 4 gola)...nikome neće biti lako protiv njih, a kamoli kroz koju godinu.

 


Juniors united : Chinese wall = 5:2


1:0 '3 Matej Perović
2:0 '4 Josip Nebergoj
3:0 '14 Matej
4:0 '18 Cota
4:1 '19 Rade
4:2 '25 Rade
5:2 '26 Cota

U 7 ipo Milferi su ko stari mačci dočekali Teću. Utakmica prava turnirska, bez golova uz puno opreza. I tek u 22 prvi gol, Penović za vodstvo Milfera. Nije dugo trajalo, Domagoj Grgurević u 26-toj izjednačava i kreće se prema zlatnom golu. Malo je ljudi mislilo da će taj gol doživit - čekao se dugo, istina bilo je prilika (prečka i stativa Milfera), ali Soljačić opet daje zlatni gol samo ovaj put u pravu mrežu.
Ovo je bila oproštajna utakmica Teće koji su se specijalizirali za zlatne završnice, ali posljednje dvije im nisu bile sretne.


Milferi : Teća United = 2:1


1:0 '22 Penović
1:1 '26 Grgurević
2:1 z.g. Soljačić

Kako turnir ide kraju već je najvljeno kako su mogućnosti izlaska u susret oko termina sve manje. Raspored preostalih utakmica:
Srijeda, 10.8.

18:30 Družina od vješala : Juniors united
19:00 Dančarski mališani : Milferi

Četvrtak, 11. 8.

18:30 Kotićari : pobjednik Mališani/Milferi
19:00 Neftči : pobjednik Družina/Juniori

Petak, 12. 8. - Polufinala

18:30 Bedova vila - B2
19:00 Gadafijevi lavovi - A2

Subota, 13.8

18:00 Utakmica za treće mjesto (15 minuta)
18:30 Finale (60 minuta ili do 6)
eventualna revijalna utakmica

 

Nakon finala je roštilj za sve sudionike pa pozivamo sve igrače da svrate na hamburger ili dva. Od pića će biti gemišta i nešto sokova, a ostalo po popularnim cijenama u Betuli.

 

Izlazak ekipe Neftčija na teren u 2. kolu

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!
Kliknite za pregled!

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 15 Kolovoza 2011 15:19
 

Komentari

Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo