Početna Ekipe Počinju prijave za Divlju ligu!
Počinju prijave za Divlju ligu! PDF Ispis
(7 ocjena, prosjek: 5.00 od 5)
Ekipe
Autor administrator   
Utorak, 30 Lipnja 2009 16:31
    Već nekoliko puta dogodilo da se Turčin prijavi među prvim ekipama, a jedne godine čak i prvi (ako se ne varam). Pa da i ove godine ne iznevjere tu tradiciju neka požure jer sutra, 1. srpnja, počinju prijave za 26. izdanje Prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu, popularnu Divlju ligu. Prijave se, već tradicionalno, primaju u Caffe baru Giro u Tommy-ja.
Kako donosi dubrovacki.hr prijaviti se može sve do 8. srpnja u 20 sati. Ždrijeb će bit, također već dugogodišnja tradicija,  na dan otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara, u petak 10. srpnja ili iznimno u subotu 11. srpnja. Start kvalifikacija je predviđen za 12. srpnja, ali može bit i pomaknut, što ovisi o broju prijavljenih ekipa. Kraj kvalifikacija je 1. kolovoza, a glavni turnir počinje tri dana poslije, 4. kolovoza kada će branitelj naslova Solitudo u 1626 na otvaranju zaigrat protiv jednog kvalifikanta.
    Prošle godine su 42 ekipe našle svoje mjesto u ždrijebu. 8 najboljih iz prošlogodišnjeg izdanja su direktno u glavnom turniru. To su prvoplasirani Solitudo, drugi Penatur, treća Porporela i četvrta Čingrija uz poražene četvrtfinaliste Štikovicu '99, Luku Čilipe, PVG gruški mul i Špilju '94 Danče. Ostale ekipe borit će se u kvalifikacijama za preostalih 8 mjesta.
    
    Pozivamo sve ekipe da svoju prijavu pošalju i na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript . Pa ćemo i ovdje objavit popise ekipa uz koje nam možete poslati i fotografiju ekipe kao i kratku najavu vašega ovogodišnjeg nastupa (ambicije i očekivanja,  promjene u ekipi, prijedloge za organizatore što bi se moglo poboljšat u divljoj ligi...)
Posljednja izmjena Utorak, 07 Srpnja 2009 22:57
 

Komentari

avatar mk
0
 
 
A jel se zna kad je finale?
avatar b/a
0
 
 
kako vlašić piše u ovom članku ipak u nedjelju 16.8.
avatar Bile
+1
 
 
jos su turci u mitrovici ! idemo !
Morate biti prijavljeni za slanje komentara i odgovora.
Radim....
Poslano
Nije uspjelo