Danijel Premuš: Slijedi buđenje iz lijepog sna i povratak u realnost…

foto by Radoje Milić

 

Nakon osam godina u Primorju, Predrag Sloboda je ovog mjeseca obznanio da se povlači sa svih klupskih dužnost. Kraj je to jedne ere u kojoj se nije štedjelo ni truda ni novaca sa isključivim ciljem osvajanja trofeja. Klub se je, nakon godina prosječnosti uz povremene rezultatske i generacijske iskorake (sredinom 90-ih, početkom 2000-ih), izdignuo do neslućenih visina – osvojena su dva uzastopna naslova prvaka Hrvatske, tri uzastopna kupa i tri Jadranske lige. Uz dva finala Eurolige, 2012. i 2015. godine.

Treble

????????????????????????????????????

 

Nakon još jedne pobjede protiv Primorja, Jug je osvojio i treći trofej u sezoni, do sad najvrjedniji, onaj za prvaka Hrvatske u gotovo do posljednjeg mjesta ispunjenom Gružu. 13:7 u neravnopravnoj, nenapetoj i ne previše kvalitetnoj utakmici. Jasno, sve to zbog Primorja.

Treća finalna utakmica

Na rasporedu je treća finalna, možebitno posljednja utakmica ovogodišnjeg prvenstva Hrvatske. Jug je nakon dvije pobjede na pragu osvajanja prvenstva Hrvatske što bi bio treći trofej u sezoni te povratak naslova prvaka države nakon što je Primorje protekle dvije sezone bilo najbolje.