Teško će Talijani na tribine u narednom periodu

Bijačeva kapica može biti i vaša ako se uključite u humanitarnu aukciju danče.hr-a

 

Marko Bijač trenutno se nalazi u Dubrovniku gdje kao i svi mi čeka da se život vrati u normalu. Početkom ožujka reprezentacija se okupila u Zagrebu u sklopu priprema za olimpijske kvalifikacije, ali 12.3. su sve aktivnosti zaustavljene i igrači, pa tako i Marko su od tada van bazena.

Najbolji golman današnjice tek ulazi u najbolje golmanske godine – napunio 29 početkom godine – ova prisilna pauza, ako se već morala dogoditi, možda i najbolje da je to sada. Ove sezone, druge u Pro Reccu, Bijač je propustio dosta utakmica zbog ozljede. Vrlo vjerojatnim prijevremenim završetkom sezone, imati će konačno vremena za kvalitetan odmor. 

A Talk with Michael Zellmer

Herr. Zellmer popped on my radar more then a year ago. His FB profile looks something like this. Michael “Mize” Zellmer, a two time Olympian Water Polo Goalie from Hannover, Germany and currently lives in Huntington Beach, California. I used to study in California. I currently live in Germany. Also Goalkeeper. Honestly I don’t know who added who over Facebook, but for the whole duration of our “friendship” I was always paying attention to what Herr Zellmer was doing with his goalkeeper academy.

Humanitarna aukcija vaterpolskih memorabilija za borbu protiv Korona virusa

Dragi naši vaterpolo prijatelji, štovatelji i pratioci,

 

U ova gruba vremena, kada je u drugom planu ne samo vaterpolo nego i cijeli naš svakodnevni život kakvoga smo praktički do jučer vodili, dance.hr je odlučio dati svoj mali doprinos borbi cjelokupne civilizacije protiv pandemije koja nas je snašla. I pozivamo sve vas koji ste nas godinama pratili, čitali, kritizirali, voljeli i kudili da sudjelujete sa nama u ovoj plemenitoj namjeri.

 

Moramo iskoristi ovu situaciju i vidjeti kako izgleda vaterpolo ljeti na otvorenim bazenima

izvor Facebook

Branislav Mitrović reprezentativni je golman Srbije koja je ovo ljeto trebala braniti naslov olimpijskih prvaka. Nadajmo se da će se Igre u Tokiju održati u ljeto 2021. Već 10 sezona brani u Mađarskoj i trenutno je u OSC-u koji je u trenutku prekida natjecanja vodeća momčad i u prvenstvu i u grupi B Lige prvaka. Kao i svi ove dane provodi čekajući kada će se vratiti u bazen. Njegov klub je ovih dana ostao bez glavnog sponzora tako da on i suigrači imaju i dodatnih briga. Kako će se situacija rasplesti, hoće li se prvenstvo završiti u ljetnim mjesecima kako najavljuje predsjednik saveza Vari i što bi igranje ljeti moglo donijeti vaterpolu pročitajte u nastavku.

The Best Water Polo Article Ever Written

Less then a year and a half ago I was just a guy who posted that 15 second video. Making certain moves elevated me to a place where across the world and on two languages “Who’s who” of the Water Polo world reads what I have to say. I have decided to write both on English and on my native language. Writing in English gives me potentially a way bigger reach, but writing in Croatian brings me a more influential one. Not to disrespect the rest of the Water Polo world, but I think that the Balkan region is still the most respected one when it comes to the true knowledge about the Game of Water Polo.

Panic Atacks during a Water Polo Game – Part 3/3

PART 3

My first panic attack happened some 7 weeks ago. By now I have given up on a single solution to help me get rid of this. It was not only one thing that pushed me over that edge. So I figured that it is going to take more then one thing to free me of this. Looking back and writing about this and trying to give words and meaning to my experiences has also been a part of that same process. We are all trying to achieve our goals. Sometimes your goals overlap with other peoples goals. I am slowly starting to realize that and started slowly to put my goals into perspective with other peoples goals. There is not a carved out way for me to be whatever I want to be, neither is for anybody else. That felt frightening and liberating at the same time.