Družba ili Berdova

????????????????????????????????????
Družba od vješala – Belvedere 6:5

 
1:0 Mark 2′
2:0 Mark 2′
2:1 Burmas 5′
2:2 Cvjetković 6′
2:3 Burmas 9′
2:4 Cvjetković 9′
3:4 N. Šoša 10′
4:4 G. Šoša 12′
4:5 Cvjetković 15′
5:5 G. Šoša 18′
6:5 Mark 18′

Prva utakmica polufinala donjela je fenomenalnu utakmicu punu preokreta. Najkraća utakmica turnira sa najviše pogodaka. Mark je odlično otvorio utakmicu. Dva udarca, dva gola nakon dvije minute. No Belvederov dvojac Burmas-Cvjetković okreće utakmicu i na korak je do finala. Nakon toga bude se Šošoni i izjednačuju rezultat. Nakon toga Cvjetković još jednom dovodi Belvedere na prag finala. Ali u 18. minuti još jedan preokret Družbe i prvi finalist je poznat. Nisu se stigli ni umoriti. Moramo dodati da je golmanima veliki problem zadao Jabulani. Nadamo se da će organizator nači rješenje do slijedećeg turnira, a na ovom turniru je barem pet momčadi ispalo “zbog nemogućih uvjeta, tj. lopte”.

 

Kotićari – Berdova Vila 2:4

 

1:0 Ivuša 1′
2:0 Boro 15′
2:1 I Vlahušić 20′
2:2 Pixy 24′
2:3 Čanić 25′
2:4 Pixy 27′

Nakon duge pripreme(jer je prvi meč brzo završio) koju su igrači Berdovo iskoristili na samo njima svojstven način (ako vam nije jasno pogledajte fotogaleriju). u 1900 počeo je drugi meč. Najbrži gol turnira postigao je Ivuša u 20. sekundi i omamljeni Linđovci gube. Nastavili su Linđovci usporenim ritmom i prvih 15 minuta najbolji igrač im je bio mali Niko Vlahušić koji je skakao po stijenama i u more nakon preciznih udaraca igrača Berdove Vile. Kada je Boro, najraspoloženiji igrač Kotićara na ovom turniru zabio drugi pogodak, vjerne navijačice Berdove su se počele oblačiti i odlučile su poći doma spremati se za “Grušku noć”. Pixy je izvršio zadnje pripreme, popio još jednu pivicu i ušao u igru. Do kraja je ostalo još 13 minuta. Dobre pripreme su se ipak isplatile. Furioznim tempom Čanić i ekipa u trenu okreću rezultat  i ulaze u finale. Kotićari su jednostavno ostali bez goriva. Trebaju učiti od Berdove.
 
Sutra dan D. Prvo u 18 utakmica za 3. mjesto, a nakon dodjele nagrada za kartaše, vaterpoliste i ostale  pa veliko finale.
 
U konkurenciji za najboljeg strijelca turnira su Pixy, Mark, Cvetković, Boro i Burmas.
 

Jedan komentar na “Družba ili Berdova”