Jug Bašica prvak u Hororu

Došao je i taj petak kad se igra najmasovnija kartaška igra na Dančama – Horor. A počelo je kao što i sve počinje: neki su došli uru prije i stalno pitali kad će, neki su došli zadnji sekund ,a neki su bili iznenađeni ko što njih nitko nije zvao, a oni su tu – u moru! Na kraju je prebrojano 40 igrača i podijeljeno na 8 stolova.

I kako to postaje pravilo: prvo kolo pomor velikana. Lanjski prvak Buco je prošo dalje, ali tko sve nije nećemo sad nabrajat. Prošla su po dva najbolja i 16 igrača su napravili 3 stola: 2 po 5 i 1 od 6.

 

Prošli su: Buco, Simo, Jugo, Andrija, ŽV, Đivo Vidović, Boško Vlahinić, Tito, Bojan, Milić, Miljanić, Rade, Pop, Joško Didović, Ruso i Šimun.

Od tih 16 za finalnom trpezom je bilo mjesta samo za 6 a ugurali su se: Tito, Buco, Andrija, Boško, Bojan i Jugo, i onda počinje horor i zahvala prvo Titu pa Bucu.
Najavljeno je bilo kako kad ostanu 3 prvak je onaj s najmanje ponata, ali javlja se glas mudrosti i tumač drevnih druidskih pravila i objašnjava kako je horor u 3 poezija, i uz blagoslov igrača bi tako, znači utroje s kartom pod smokvom trebalo se jednom zahvalit.
Sreća je ta što Jugo koji bi po najavljenom bio prvak, u tri je isto ispo prvak.
Čestitamo!