Maraton!

    VU Danče organizira plivački maraton u spomen na gospara Đura Kolića, dobrog duha Danača, koji će se održati na Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti 5.8. u srijedu s početkom u 10:00. Ukupna duljina maratona je 1800 m. Pliva se 3 kruga po kružnoj stazi duljine 600 m, ruti gospara Đura. Natjecat će se u više kategorija:

–    do 16 godina (M/Ž)

–    od 17 do 35 godina (M/Ž)

–    od 36 godina i iznad (M/Ž)

–    rekreativci, pliva se jedan krug od 600 m 

    Sve kategorije nastupaju istovremeno, ali se rezultati ocjenjuju odvojeno po kategorijama.

    Pozivamo sve plivače s posebnim naglaskom na rekreativce da se pridruže ovome natjecanju. Prijave se primaju na mail maraton@dance.hr do 4.8. u 20h te na Dančama od 8:30 do 9:30 na sam dan utrke. Od 9:30 preuzimaju se startni brojevi.

Ruta maratona:

 

 

Plakat Dančarskog ljeta:

6 komentara na “Maraton!”

 1. Nadamo se da ćete i vi kao i gospar Ivo doći na maraton, gospara Iva smo već obavijestili o svemu. Pozdrav!

 2. upravo tako. zbog tehničkih razloga (sudaranja plivača) nije moguće da ruta bude potpuno identična ruti vašeg oca koji je upravo bio karakerističan da pliva uvijek “dva metra” od obale i kako obala vijuga tako i njegova plivačka putanja. ovo nam je prva godina organizacije, i sigurno da će bit bolje kako ćemo se malo uhodavat. trebala bi vijest o maratonu izaći i u dubrovačkom vjesniku, dubrovniknetu. a i naš prijatelj riki kužnin (dubrovački list) često promovira našu stranicu pa ne vjerujem da će preskočit ovu najvažniju manifestaciju.

 3. nažalost, moram se složit s androm 🙂
  masovno, super atmosfera, odlična ogranizacija, tratamenat…
  čestitke svim sudionicima, i organizatorima… svaka čast!
  moram napomenut da je đivo l. ostvario odličan rezultat -drugo mjesto u kategoriji ‘turčina’. dok je njegov brat maro l. bio još bolji, i osvojio je prvo mjesto 🙂

  1. Fala Zeku! I fala svima koji su vjerovali u mene, to što je moj brat došao pretposljednji (u navedenoj kategoriji) nipošto ne umanjuje obiteljski i Turčinov uspjeh!

 4. Sjajna atmosfera, sjajan odaziv, sjajna organizacija – da je ovo bila 10 godina da se Maraton organizira zaslužio bi ocjenu 5, tako da ne znam kako bi ocjenio ovu prvu godinu (pet plus plus)!!! Svaka čast!

  Najbolji način za sjetit se gospara Đura!!!!