Otvorene prijave za maraton

 

Otvaramo prijave za 9. Memorijalni dančarski plivački maraton „Đuro Kolić“. Kao i prošle godine, potičemo sve na online prijavu kako bi izbjegli gužvu u subotu ujutro.

 

 

Prijaviti se možete na ovom linku gdje trebate upisati vaše podatke i odmah će te dobiti Vaš startni broj i samim time izbjeći čekanje na prijavu u subotu ujutro na Dančama. Potičemo Vas da što više koristite ovaj način prijavljivanja.

Lani smo po prvi put oveli ovu formu preko koje se prijavilo čak 127 od 157 sudionika i sam postupak preuzimanja startnih brojeva prije urtke je bio značajno olakšan.

 

OVDJE KLIKNITE ZA PRIJAVU

 

 

Kao i lani imamo četiri dobne kategorije tako da sada i u „maratonu“ (utrka do Bellevue i nazad) i u „rekreativnoj utrci“ (do bove iza Turčina i nazad) imamo slijedeće kategorije:

–          do 16 godina

–          17 – 35 godina

–          36 – 47 godina

–          48+ godina

 

Vidimo se u subotu na Dančama, start je kao i prethodnih sedam godina u 10 sati. Dječja utrka kreće po završetku maratona.

 

Za sve informacije, pitanja ili ako Vam treba pomoć oko prijave možete se obratiti na facebook profil VU Danče ili na mail dancehr.sadrzaj@gmail.com