Prijave za Dančarsko ljeto – Skopun i nogomet

Ovaj tjedan, u petak 15.7. u 1630, počinje otvoreno prvenstvo Danača u Skopunu. Naslov brane Leto i Ivuša, a do sada su se prijavili:

1.    Ado i Mitar
2.    Nikić i Žuvela
3.    MR i Mili
4.    Andrija i Vlaho
5.    Ivuša i Leto
6.    Mark i Vidović

Kotizacija je 20 kuna po igraču i ide za okrjepu sudionika. Prijave traju do četvrtka u 2000 kada je ždrijeb, na igre@dance.hr ili na listi izvješenoj na vratima betule.

Počele su pristizati i prijave za turnir na male barice „Marko Baldun“. Prvi su se prijavili branitelji naslova „Družina od vješala“. Prijave traju do 28.7. na mail igre@dance.hr, facebook profil Vu Danče ili na Dančama. Do sada su se prijavili:

1.    Družina od vješala: Nikša Baldun, Nikša Šoša, Goran Šoša, Titomil Zokić, Željko Vidović, Mark Rilović, Patrik Kakarigiji i Željko Lončarić.
2.    Juniors United: Josip Nebergoj, Matej Perović, Marko Grgurević, Željko Cota, Lukša Tomić i Ivan Kristović.
3.    Berdova vila: još čekamo popis igrača.
4.    Nefči (radno ime koje još Kova mora amenovat): Kova, Marole, b/a, Zambata, Pop i Zeko.
5.    Chief: Cvjetko Kalauz, Chif Selmanović, Saša Selmanović, Dino Džanković, Vlaho Kalauz, Maro Kalauz i Emanuel Kalauz.
6. Teća United: Petar Šeparović, Petar Šanje, Martin Oreč, Dominik Gustin, Mateo Katičić, Karlo Lonac, Antonio Grkeš i Domagoj Grgurević.

Kotizacija je 100 kuna po ekipi, a od prikupljenih sredstava se organizira roštilj na dan finala.

2 komentara na “Prijave za Dančarsko ljeto – Skopun i nogomet”

  1. Prijavljena 6. ekipa za male barice. Prijave za skopun preko maila još danas do ponoća. Sutra u 16:30 kreće. 15 minuta ranije je ždrijeb i zadnji rok prijava na Dančama.