Prijave za turnir na male barice

    Jedan od turnira s kojim se obilježava 90. rođendan slavne Republike Danče je i Turnir na male barice. Prijaviti se možete na mail igre@dance.hr gdje možete dobit i odgovore na sve eventualne nejasnoće.
    Na www.dance.hr će bit objavljene sve novosti kao i sustav natjecanja te termini odigravanja utakmica.


   
Pravila:

    Ekipa se sastoji od 3 člana. Igra se bosih nogu na taraci na Dančama. Nema sudaca jer nema ni faula. Dopuštena je čvršća igra uz guranje (ne rukama) u granicama fer playa. Teren je djelom omeđen stijenama i ako se lopta odbije od bilo koju stijenu i vrati nazad u teren (ili je iz terena dokučite nogom) igra se nastavlja. Osim onih stijena iza golova.
    Igra se do 6, a na 3 se mjenjaju strane. Po loptu ide onaj igrač koji je i nabije u more ili na stijene prema ponti od Danača (osim ako mu se neko od igrača ne smiluje jer mu je to već n-ti šut Bogu iza leđa ili mu je neko iz publike ne vrati). Ako se utakmica oduži prekida se kad prođe 30 min i registrira trenutnim rezultatom (ako se igra na ispadanje, a nerješeno je,  onda se igra još 10 minuta do zlatnog gola, ako ni tada ne bude pobjednika prilazi se izvođenju penala).

    Uostalom, svakodnevno se igra na Dančama pa ako vas zanima kako to u praksi izgleda svratite. A i Ado pravi najbolju kavu u Gradu.

Prijave za nogotenis su na isti mail igre@dance.hr, a pravila mislim da ne treba previše pojašnjavat.