Turčin bb

Nije BB Marijana, nego Turčin bb. Protivničkih igrača se nije dovoljno skupilo, i Turčin je pobjedio bez borbe, 5:0. Dakle, osim što Bile nije primio niti jedan gol, još je kao kapetan dobio 5 golova na listi strijelaca. I još je mogao ranije otići da stigne na festu Sv. Ilije u Hercegovinu.

Originalno se trebalo igrati u Platu, ali je zbog velikih valova prebačeno na Copu. Čak je i tamo bilo valovito.
Odrađena je trening utakmica, a Boninovo su pojačali Lošiji trener i Feta. Sudio nam je Mario Buconić tako da smo se mogli malo priviknuti na kriterij suca koji sudi  dosta utakmica ove godine u kvalifikacijama pa ga možemo ponovo očekivati. Ovo je već treća utakmica ove godine koja nije odigrana.

Utakmica prije nas bio je obračun u Grupi D iz koje od 6 ekipa 3 ulaze u glavni turnir. Sovrnja na čelu s Vlahom i Luka Čilipi su se već plasirali, a u međusobnom susretu odlučiti će tko će u koju grupu Glavnog turnira, pobjednik u D, poraženi u A. A danas su igrali Šeheri i Gjivovići za ostanak u ovogodišnjoj Divljoj ligi.
Od početka utakmice Šeherezada se nametnula kao bolji protivnik. Posebice lijep gol bio je onaj prvi, iz zgloba, Ante Vidovića. Šeherezada je tada povela 1:0 i nije dopustila Gjivovićima niti jedno vodstvo i kontrolirali su utakmicu do dvije minute do kraja kada su vodili 6:4. Krajem treće četvrtine Gašpar je dobio 3. isključenje, a iz redova Šehera se moglo čuti da su dva bila nepostojeća. Početkom 4., još jedan nesretna okolnost za Šeherezadu, Bilić dobiva udarac i završava na obali sa ledom na laktu. Bez dva ponajbolja igrača, Šeherezada pada, prije svega taktički jer prima 2 gola od „Indijanca“ i dolazi se na 6:6. Voda je u ušima, što koristi Ado Čustović i 27 sekundi prije kraja dovodi Gjivoviće po prvi put u vodstvo, 7:6. To je i bio konačni rezultat. Nakon utakmice delegacija Šeherezade okupila se oko zapisničkog stola i protestirala. Nezadovoljni su bili još nekim sudačkim odlukama.

U trećoj utakmici dana Gradićevo je pobjedilo Lukovicu 7:4. Mili je na početku utakmice skinuo četverac, a kasnije večeras očekujemo njegov izvještaj.

Sutra se opet igra na, ne više ukletoj Copi, a u prvoj utakmici:

 

17.05 sati: Buža 1864 Octodicks – Plaža ispod Petke

Turčin dobiva slijedećeg protivnika.

 

Photo by Night:

6 komentara na “Turčin bb”

  1. Čestitke svim sudionicama ovog velebnog Turčinovog poduhvata, posebice vrataru. Ovaj veliki rezultat raduje, ali i stvara obavezu da se tako nastavi, do finala.

  2. Buža Octodicks – Plaža Ispod Petke 9:2

    Znači Turčin ponovo protiv Buže

  3. Pa ne igra se Divlja liga radi ljudi, zato se subote uporno preskaču – od 5 subota koje padaju u terminu divlje lige, 4 su slobodne.

    Ima li organizator(i) plaćene dnevnice? Nedjelje i praznici se više plaćaju, pa se od 5 nedjelja i na praznik 5.8., igra u 6/6 😉

  4. zasto pise da je slikano po noci, a na slikama se vidi danja svjetlost