Turčin nikad lakše kroz kvalifikacije

 

 

Nakon samo jedne odigrane utakmice Turčin je nikad lakše u svojoj povijesti stigao do glavnog turnira Divlje lige. Očekivali smo da ćemo kroz kvalifikacije dizati formu, ali želje nam se nisu ostvarile. Danas u 19:00 u Platu trebali bi igrati protiv Orašca u prvom kolu skupine B.

 

 

Kvalifikacijska grupa B sa 4 momčadi nudila je u startu 2 ili 3 utakmice prije ulaska u glavni turnir. Međutim Velika riva Doli, šokirana što su na Dančama odigrali po mirnom terenu, povukla se iz natjecanja. Mislim da je to prvi slučaj da je momčad ispala u kvalifikacijama, a da ima 100-postotni učinak; jedna utakmica jedna pobjeda. I to dosta uvjerljiva; 7:2 protiv Lukovice koja je na kraju ušla u glavni turnir.

 

Turčin je pobijedio Betulu u dančarskom derbiju i tako prekinuo niz negativnih rezultat protiv ove momčadi u nastajanju. Kao i uvijek, zahvaljujući Zeku možemo pogledati kako je to izgledalo:

 

Prvo poluvrijeme:

https://www.youtube.com/watch?v=_R2GbNQ0Y2o

 

 

Drugo poluvrijeme:

https://www.youtube.com/watch?v=NidorvnX9Mg

 

 

Turčin s više imena u zapisniku i s još većom razlikom u iskustvu mirno je vodio utakmicu. Betula je bila više nego desetkovana ranijim terminom ovogodišnje Divlje lige jer veliki broj igrača još nije stigao.

Na dančarskim stijenama smo tijekom utakmice primijetili snimatelje Penatura koji su sa zanimanjem pratili igru Turčina. Eto što je ova momčad dočekala, da ga skautira glavni favorit za naslov.

 

Turčin Danče – Betula Danče 11:5
Danče, Sudac: Mato Miloslavić

Turčin: Zambata 1, Vlaho 1, b/a 1, Maro, Mark, Braco, Bena 1, Brena 2, Bačić 1, Matete, Josh 2, Bani 2.

Betula: Vlaho Grbić, Domagoj Daničić, Ivo Matić, Mario Matić 1, Vid Katić 1, Maroje Perović 3, Petar Basor, Domagoj Poljak.

 

Danas igramo protiv Orašca. Samo da ne bude kao prije par godina na Bellevueu kada smo igrali unatoč temperaturi mora 16.8.